Fikirlerinizi merak ettim insancıklar!

Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    15

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba denekler,
Nasıl gidiyor iş güç vs. ?
Neyse konumuz tek komut bloku ile "IndustrialCraft"ı yapmak.
Eğer ki yaparsam kullanır mısınız?
Mod yükleyemeyen veyahut yüklemek istemeyen arkadaşlar için yararlı olabilir belki.
Veya bir map?
Sizin için hazırlanmış klasik bir dünya gibi görünen fakat içinde bambaşka bir dünya olan bir map?
Skyblock gibi görevleriniz olacak onları yaparak malzeme ve erzak kazanacaksınız.
Bunu tek başıma belki yapamam ama sanırım bana @Noneedthanks yardım edebilir daha sormadım.
Belki de @EminGny de yardım edebilir ama pek sanmam yardım edeceğini :S.
Evet buyurun denekler yorumunuzu yapın bakalım hangisi daha çok hoşunuza kaçar?

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( TagList'te yokum dışlandım :huh:
Tek Komut bloğu iyi olabilir her haritada oynanabilirlik açısından. Ama çok fazla komut bloğu olacağını tahmin ediyorum, bu yüzden elle yazmak problem olacaktır. Tabi elle yazmayınca da comparator falan kullanamayız. Bu yüzden, tek komut bloğu problem. Map yaptığın taktirde istediğin gibi sistem kurabilirsin. Ama ben oyumu "Ben ne ara denek oldum"a verdim yine de :D

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( TagList'te yokum dışlandım :huh:
Tek Komut bloğu iyi olabilir her haritada oynanabilirlik açısından. Ama çok fazla komut bloğu olacağını tahmin ediyorum, bu yüzden elle yazmak problem olacaktır. Tabi elle yazmayınca da comparator falan kullanamayız. Bu yüzden, tek komut bloğu problem. Map yaptığın taktirde istediğin gibi sistem kurabilirsin. Ama ben oyumu "Ben ne ara denek oldum"a verdim yine de :D
2 oy verme şansın var diğerini iyi kullan -_-.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardım lazım olunca bana mesaj atabilirsin. Fakat komut bloğunu bırakmanı öneririm. Bende zamanında çok uğraştım ama hiçbir zaman ilerleyemezsin hep aynı yerde kalırsın. Java öğrenmeye çalış bence.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Yardım lazım olunca bana mesaj atabilirsin. Fakat komut bloğunu bırakmanı öneririm. Bende zamanında çok uğraştım ama hiçbir zaman ilerleyemezsin hep aynı yerde kalırsın. Java öğrenmeye çalış bence.
Java yerine Skript öğrensek? :S

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java,HTML 5,CSS3 'e başladım zaten .Ama ilk önce HTML 5 ve CSS3 öğreniyorum sonra da nağmı değer Java :S.[DOUBLEPOST=1436732850,1436732820][/DOUBLEPOST]
Skript bile Java ile kodlandı B).

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Java,HTML 5,CSS3 'e başladım zaten .Ama ilk önce HTML 5 ve CSS3 öğreniyorum sonra da nağmı değer Java :S.[DOUBLEPOST=1436732850,1436732820][/DOUBLEPOST]
Skript bile Java ile kodlandı B).
Skript öğrenilip java ya geçilirse daha iyi olur bence yani ben öyle yapmayı düşünüyorum.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript çok kötü bence .s
Skript de öyle. Bir yerden sonra asla ilerleyemiyorsun ve aynı yerde kalıyorsun.
Fakat java'da yaptığın herşeyden sonra biraz daha bilgi öğreniyorsun. C++ gibi dillerdede böyle.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skript çok kötü bence .s
Skript de öyle. Bir yerden sonra asla ilerleyemiyorsun ve aynı yerde kalıyorsun.
Fakat java'da yaptığın herşeyden sonra biraz daha bilgi öğreniyorsun. C++ gibi dillerdede böyle.
Yani skript öğrenip javaya geçersem skript öğrenmemin bir yararı olmayacak?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript ile javanın pek bir benzer yanı yok. Sadece tab mantığı gibi 1-2 mantığı öğrenirsin. Onlarda javada 1-2 saatde öğrenebilecek şeyler.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skript ile javanın pek bir benzer yanı yok. Sadece tab mantığı gibi 1-2 mantığı öğrenirsin. Onlarda javada 1-2 saatde öğrenebilecek şeyler.
Her ne kadar böyle desen de, skripte devam etmek istiyorum.
Çünkü daha basit yani ben uzun zamandır kendime diyordum, Skript öğrenip javaya geçeceğim diye.
Yani kendi tercihimi uygulamak istiyorum.
Java ya 3-4 ay geçtikten sonra başlayacağım, o zamana kadar skript hakkında yeterince bilgim olabileceğini düşünüyorum.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript öğrenip javaya geçmek çok daha avantajlı. Kodlama yapısını anlıyosun. Bence skript öğrenip javaya geçersen çok daha kolay olacaktır. Yoksa zorlanır, sıkılıp bırakabilirsin. Ben de bu işe VB.NET'le başladım, böylece kolayca C#'a geçebildim.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Skript öğrenip javaya geçmek çok daha avantajlı. Kodlama yapısını anlıyosun. Bence skript öğrenip javaya geçersen çok daha kolay olacaktır. Yoksa zorlanır, sıkılıp bırakabilirsin. Ben de bu işe VB.NET'le başladım, böylece kolayca C#'a geçebildim.
Duymak istediğim şeyi söyledin. :D