Film Önerisi!

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Siyah şovdan selamlar!

Canım çok sıkılıyor ve güzel bir film bulamıyorum. Sizin önerilerinizi bekliyorum. Sadece 2 kritere uygun olmalı, şu filmler gibi olmalı.

The Pursuit Of Happyness
(Umudunu Kaybetme)

ve

The Imitation Game
(Yapay Oyun)

Şimdiden sepet dolusu teşekkürü size borç bilirim!
Görüşmek üzere!

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Harry poter serisini baştan izleyebilirsin, çocukken milyon kere izlediğim halde fazlasıyla etkilemişti beni şahsen

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verdiğin filmleri izlemedim ama sanırım bilim kurgu seviyorsun adları öyle andırıyor, elysium izleyebilirsin.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Verdiğin filmleri izlemedim ama sanırım bilim kurgu seviyorsun adları öyle andırıyor, elysium izleyebilirsin.
İlk film bir insanın hayatından alınmış, diğeri ise Nazi, İngiliz savaşında bir grubun Enigma adlı şifrelemeyi kırmaya çalışmasını anlatıyor.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Aslında dediğin filmler gibi filtrelemeye gerek yok. Böyle filmlere de bakabilirsin. (genelde komedi de olsa denemeni öneririm)
Grown Ups 1
Grown Ups 2
Bad Boys 2
N.W.A Movie 2015 (biyografi seviyorsan bakabilirsin. rap müziğin önde gelenlerini anlatıyor)
Are We Done Yet
Liseli Polisler 1
Liseli Polisler 2
Ateşli Aynasızlar
Ölüm Yarışı
Star Wars Serisi (anlatmaya gerek bile yok :p)

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Aslında dediğin filmler gibi filtrelemeye gerek yok. Böyle filmlere de bakabilirsin. (genelde komedi de olsa denemeni öneririm)
Grown Ups 1
Grown Ups 2
Bad Boys 2
N.W.A Movie 2015 (biyografi seviyorsan bakabilirsin. rap müziğin önde gelenlerini anlatıyor)
Are We Done Yet
Liseli Polisler 1
Liseli Polisler 2
Ateşli Aynasızlar
Star Wars Serisi (anlatmaya gerek bile yok :p)
Aslında güzele benziyor, bir ara deneyebilirim ancak dediğim gibi olsa gerçekten çok daha iyi olur. O alanlarda ki filmler favorimdir.