Aksiyon veya bilim kurgu.Ya da ikisideFilmin türü ney.. Şimdi romantik bir film söylesem onu mu konuşacaz? Bari bi türden seçelim.. (Aksiyon deme direkt lütfen)
Bende öyle düşündüm de bence herkesin ortak bir filmi yokturBence herkesin izlediği bir film olsun ki herkes yorum yapabilsin.![]()
Çünkü Türkiye'de film sektörü çok geride .-. Neden geride derseniz Türk'ler çok tembel daha adam gibi bir set bile kuramıyorlar.Türk filmleri neden bu kadar berbat onu tartışalım.. Neden tarih filmlerimiz çok az ve neden kaliteli film yapamıyorlar.. Neden bu kadar saçma dizi arttı.. Oyuncular gururlanırken neden film yapınca izlenmiyorlar.. Neden sadece komedi filmleri ve dram filmleri çok tutuyor..
Bunu tamamen ayrı bir konu olarak tartışa biliriz bence. Konu açmayı sevmesen de konu açmaya ne dersin ?Türk filmleri neden bu kadar berbat onu tartışalım.. Neden tarih filmlerimiz çok az ve neden kaliteli film yapamıyorlar.. Neden bu kadar saçma dizi arttı.. Oyuncular gururlanırken neden film yapınca izlenmiyorlar.. Neden sadece komedi filmleri ve dram filmleri çok tutuyor..
O zaman sen söyle bir tane konuşalım.Bende öyle düşündüm de bence herkesin ortak bir filmi yoktur![]()
Ben söyleyeyim. Sağ salim veya düğün dernek? :alay:Bunu tamamen ayrı bir konu olarak tartışa biliriz bence. Konu açmayı sevmesen de konu açmaya ne dersin ?[DOUBLEPOST=1409412419,1409412048][/DOUBLEPOST]
O zaman sen söyle bir tane konuşalım.![]()
The Amazing Spiderman 2Bunu tamamen ayrı bir konu olarak tartışa biliriz bence. Konu açmayı sevmesen de konu açmaya ne dersin ?[DOUBLEPOST=1409412419,1409412048][/DOUBLEPOST]
O zaman sen söyle bir tane konuşalım.![]()
The Amazing Spiderman 2'den sonra konuşabilirizBen söyleyeyim. Sağ salim veya düğün dernek?
Sağ salim'in klasik her gördüğümde güldüğüm " Aman tanrım didim." repliği var onun dışında gerçekten bir safın başından geçen konular beni güldürdü.Ben söyleyeyim. Sağ salim veya düğün dernek? :alay:
Ben direk 2'den başladım olaya gerçekten güzeldi kız ölmeseydi iyi olacaktı ben çok üzüldüm ona.The Amazing Spiderman 2Zaten sırf onu konuşmak için açmıştım konuyu
The Amazing Spiderman 2'den sonra konuşabiliriz![]()
Ben daha 2. filmini izlemedim. :alay:[DOUBLEPOST=1409413085,1409413051][/DOUBLEPOST]The Amazing Spiderman 2Zaten sırf onu konuşmak için açmıştım konuyu
The Amazing Spiderman 2'den sonra konuşabiliriz![]()
SPOİLER VERMEEEUUAAEEĞĞĞHH!!!...Sağ salim'in klasik her gördüğümde güldüğüm " Aman tanrım didim." repliği var onun dışında gerçekten bir safın başından geçen konular beni güldürdü.
Ben direk 2'den başladım olaya gerçekten güzeldi kız ölmeseydi iyi olacaktı ben çok üzüldüm ona.![]()