[FİNAL]Herobrine'nin Yükselişi Bölüm 13-

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bayağı önceden bir hikaye yazmıştım ve az çok tutmuştu. Ama bir gün yazmayı bıraktım. Ve öylece sap gibi kaldı. Bu gün yeniden göz attığımda bu şekilde kalmamasını istediğimden dolayı final bölümünü yazmaya karar verdim. Eğer tutarsa devam edebilirim.

Bölüm 12: https://forum.gamer.com.tr/konu/sezon-başi-herobrinenin-yükselişi-bölüm-12-stevenin-sırrı.34054/

12.Bölümün devamı:

Herobrine netherde öylece oturuyor etrafı seyrediyordu. İçinde bir burukluk vardı, sanki bir şey eksikti. Herobrine yavaşça ayağa kalktı ve normal dünyaya ışınlandı.
Herobrine ormanında geziniyordu. içinden hiçbir şey yapmak gelmiyordu her zaman bayıldığı uçma özelliğini bile kullanmak istemiyordu.
Uzun süre kimse Herobrine'nin korkusundan ormana adımını bile atmıyordu. Belki de içindeki burukluk bu idi belkide heyecan istiyordu. Ancak yapacağı bir şey yoktu;
köye gidemezdi daha doğrusu gönlü istemiyordu. Yok yere köyü basmak istemiyordu. O anda aklından bir düşünce geçti: "Bunlar beni daha önceden şehirden yok yere kovmuşlardı. Şehri basmam anlamsız olmaz!" Ancak kendisinin sırf böyle bir sebepten köyü basmak için fazla olgun olduğunu düşündü. Hala intikam istiyordu ancak böyle bir sebep ile intikamını almayacaktı...

Steve ise hiçbir şeyi unutmamıştı. Hala Brine'yi yakalamak istiyordu. Onu bulana 30 kese altın verecek, geldiği anda da onu idam edecekti.
Steve sırf Herobrine için ordusunu kurmuştu. Ordusu tam 600 kişiden oluşuyordu sadece Herobrine için!
Herobrine'ın bunlardan zerre haberi yoktu. En sonunda köye gidip gizlice olanları izlemeye karar verdi.
Tam köyün girişine geliyorken o anda bir ses duydu, bunu duyar duymaz da saklandı. Çalılıkların arkasından olanları izliyordu. Büyük bir ordu ormana doğru ilerliyor başlarında da Steve vardı.
Herobrine: "Bunlar ne yaptığını sanıyor?"
Yavaşça ordunun yanına sokuldu ve konuşulanları dinledi. Aynı zamanda ormanda gezen kelle avcılarıda Brine'yi arıyordu.
Herobrine tam o anda bir çıtırdı duydu. Arkasına baktığında çalılıkların yavaşça açıldığını gördü. Aynı çıtırtıyı ordu da duymuştu. Steve 3 adamını çalılıkların arasına yolladı. Brine tam çalılıktaki gizli şey ortaya çıkacağı anda hızını kullanarak o bölgeden olanları izleyebilecek bir mesafeye uzaklaştı. Steve'nin adamları çalılıkları aralıyordu ki çalılıktaki şey birden saldırdı. Bu bir kelle avcısıydı. Steve'nin adamını Herobrine sanmıştı.

Herobrine "Aptallar!" Deyip oradan uzaklaştı. Aradan iki gün geçti Steve ordusunu bayağı büyütmüştü. 600 Kişilik ordu 2 günde 1200 kişiye yükselmişti. Herobrine'de karşılıksız değildi. 217 örümcek 202 creeper 602 zombi 89 tane de Enderman olmak üzere tam 1110 kişilik yaratık ordusu olmuştu. Steve ordusu ile ormana dalmıştı.
Herobrine'de ormanda idi. İkisininde ordusu arkasında emin adımlar ile ilerliyorlardı.
Steve tam geri dönecekken her taraf yıldırım çarpmaya başladı.
Steve: Bu Herobrine!
Steve'nin sağ kolu: Ne yapacağız efendim?
Steve: SAVAŞACAĞIZ!

Herobrine arkasında ki ordusu ile birlikte güçlü bir yıldırım sonrası belirdi. Steve'nin ordusunun çok korktuğu dışarıdan rahatlıkla belli oluyordu.
Hatta daha savaş başlamadan kalp krizi geçirip ölenler oldu.
Steve: Aptal insanlar.
Herobrine: Biraz sonra sende aralarına katılacaksın! Ancak seni en sona bırakacağım. Bir önceki kralın çekmediğini sen çekeceksin.
Steve ürkmüş ama belli etmiyordur. "HÜCUUM!"

Kıran kırana bir savaş olmuştur. Steve üstün gelmiş bunun sebebi hem daha fazla olmaları hemde zombilerin aklı olmamasıdır.
Savaş başlamasından henüz 20 dakika geçtiğinde Steve'nin ordusu 600 Herobrine'nin ordusu 253 kişi kalmış, Steve'nin çoğu adamını Enderman lar öldürmüştür.
Steve gizli bir şekilde Herobrine'nin yanına sokulmuş tam kılıcı sırtına sokacakken Herobrine gülümser ve ani bir dönüşle Steve'i yere serer.
H: Hainlik sana yakışmadı Steve.
S: En çok kime yakışıyor acaba?
H: Hadi ama bunun cevabını sen de biliyorsun?
S: Sen mi?
H: Bildin sayılır! Bu vücudun değil, bu ruhun!
S: Sen neyden bahsediyorsun?

Der demez Herobrine ani bir hareketle kılıcı Steve'ye sokmaya çalışır Steve daha çabuk davranıp sağına döner. Sonra tekrar soluna dönüp bir yumruk atar.
Herobrine: Yumrukların bana işlemez!
Steve: O zaman kılıç sokar mutluluklar dileriz! (:D)
Dedikten sonra yere düşen kılıcına uzanıp Herobrine'nin tam anlına kılıcı sokar.
Herobrine çok daha farklı bir sesle bağırır: HAAAAAAAAAYYYYYYIIIIIIIIIIIIR!!!
Sesi çok farklıdır kalınlaşmış, yankılaşmıştır.
Ardından şöyle der;

(Bağırarak) Gücüm, dehşetim basit bir insan tarafından parçalanamaz! Ben ENDERDRAGON'um!

Steve: NE?

Brine yere düşer. Gözlerinin o parlayan beyazı sönmüştür. Eski parçalanmış gözlere dönmüştür. Tüm güçlerini ve Enderdragonun kutsamasını kaybetmiştir, tüm canavarlar buharlaşmıştır. Ve hiçbir şey hatırlamıyordur. Kafasındaki kılıç deliği de yok olmuştur.
Brine yavaşça uyanır.

Brine: Immh ne oluyor?
Steve: İnanamıyorum o kılıcı beynine soktuğum halde hala yaşıyorsun!
B: Sende kimsin? Neden her yer karanlık? Neredeyiz?
S: Olamaz sanırım bu hafızasını kaybetti.
B: Hayır bazı şeyleri hatırlıyorum. Iıı mesela ismimi, şehrimi. Ama o şehirden kovuldum!
S: Şimdi anlıyorum! O şey yani seni kontrol eden şey. "Ben Enderdragonum!" Ve "Bu vücut değili, bu ruh!" Derken bunu kastediyordu. Senin bedenini kontrol ediyordu.
B: Hatırlıyorum! O ejderha. O LANET EJDERHA!
S: Merak etme yaşıyor olamaz kafasının ortasına bir kılıç soktum!
B: Bu güzel. Ama o benim vücudumun kafasıydı.
Steve güler.
B: Yalnız bir sorun var.
S: Nedir o?
B: Ben, ben göremiyorum. Ancak gözlerim acımıyor.
S: Gözlerin parçalanmış.
B: Ge- Gerçekten mi?
S: Merak etme iyileştirileceksin.

Steve'nin ordusu Brine'yi şehre götürüp tedavi ettirdiler. Ve Brine artık şehirde Steve ile yaşamaya başladı.

Evet arkadaşlar bu bölüm Final'di o yüzden biraz uzun oldu. Eğer tutulursa dediğim gibi devam ettirebilirim, beğenmeniz dileğiyle. :)

EDİT: Arkadaşlar yazarken uzun gibiydi ama okuyunca fark ettim değilmiş o yüzden neresi uzun bunun demeyin :D
EDİT 2: Başlığı tamamlamayı unutmuşum şöyle olacaktı: [FİNAL] Herobrine'nin Yükselişi Bölüm 13- Yabancı Ruh

Son düzenleme: