Final War (Devil X Angel (1) )

Devam Edeyim Mi?

• Et

Kullanılan: 1 100.0%
  • Etme Hatta Bir Daha Hikaye Yazma

Kullanılan: 0 0.0%
  • Etme

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Merhabalar (Kimse Beni Hatırlamıyor :( ) Geçenlerde Sabahlara Kadar Düşündüm (Sahuru Bekliyorum Zaten :D ) Akşama Kadar Yeyip İçmedim (Zaten Oruçluyum :D ) Bu Hikayeyi Düşündüm.Bu Sefer Uzun Seriler (Yani High School DxD New Story Gibi Hızlı Hızlı 1-2-3-4 Diye Sıralamıyacağım) İçinde Paylaşacağım.
İlki Devil X Angel.Sonralarına Bakarız Artık..Bu Arada Hikayede Şeytanlar Gibi Dini İçerikler Var.Bunları Amacı Dini Bir Saldırı Değil.Haberiniz Olsun Da.
İyi Okumalar :)
Açılış:
Siyah Kanadını Kızın Önüne Tuttu Kiba (Valla Bunlar Anime'lerin Oyunları :D ).Dişlerini Sıktı.Melek Savarlar Şeytanlarda Da İş Görüyordu.Ama Kül Edecek Kadar Değil.Kanadını Hemen Silkip Hançerleri Geldiklere Yere Attı.
Kızı Elinden Tutup Uçmaya Başladı.
"Bırak Beni Lanetli!" Diye Bağırmaya Başladı Kız
"Kapa Çeneni.Eğer Ölmek İstemiyorsan şu an Bana Uymak Zorundasın." Dedi Kiba.Ama Canı Hala Yanıyordu.Uçmaya Devam Edemezdi.Yakın Bir Tepeye Kondu.
"Ne İçin Beni Ordan Kurtardın?!" Diye Bağırmaya Devam Etti Kız.
Acı Çektiği Her Halinden Belli Olan Kiba Dişlerini Sıkıp Ona:
"Ölmek Mi İsterdin?!" Diye Bağırdı
Kız Bir An Durdu.Şeytanların Doğasında Saldırganlık,Kendini Beğenmişlik Ve Bencillik Vardı.Bu Yaptığı Kendi Türüne Aykırıydı.Nesi Vardı Bu Şeytanın?
"Ne İçin Beni Kurtardın Diye Sordum." Dedi Kız.Ama Artık Sesi Daha Sakin Çıkıyordu.Sonra Yavaşca Eğildi.Kiba'nın Yaralanmış Kanadını Ellerine Aldı.Sonra Tek Eliyle Yaraya Dokundu.Acının Çekildiğini Hissetti Kiba.
"Şimdi Sanırım Sorunu Cevaplamalıyım." Dedi Kiba.Sonra Kanatlarını Bir Silkti.Birkaç Siyah Tüy Yere Düşerken Konuşmaya Başladı:
"Öncelikle Düşündüklerin.Ne Düşündüğünü Biliyorum.Kendim İsteyerek Şeytan Olmadım.Sende İsteyerek Melek.Ben Şeytan Olmaktan Çok Aşağıda Yaşayan Ölümlülerden Olmak İstiyorum.Ama Bu İsteğim Gerçekleşemiyeceği İçin Şeytansı Şeyler Yapmıyorum." Diyerek Kısa Bir Açıklama Yaptı.
"Peki Söyle.Neden Bir Meleği Cezalandıralacağını Bile Bile Kurtardın." Dedi Kız.
Kızaran Kiba Yüzünü Ondan Sakladı.Sonra Sordu:
"Adını Öğrenebilir Miyim Bayan Melek" Dedi
Kıkırdayan Kız
"Clare" Diye Cevap Verdi