FinrodCarnesir l HUB Spawn l Rylecls_75&Alps&Chypie06

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıyı Telefondan 25-30 Tl ye satıyorum İsteyen bana ulaşsın skypeden.

Merhaba ,
-Ben Ronin BT'den Burak (Rylecls_75).Bugün arkadaşlarımla yaptığımız HUB spawnı size göstereceğim.
-Yapı şuanlık kullanılmıyor.
-Forumda Satış Yasaktır.
-Shadersiz fotoğraf koymaya gerek duymuyorum ,her şey bence gayet açık.
-Olumlu veya olumsuz Yorumlarınızı bekliyorum :)

Açıklama:
Yapıya 12,8 veya 4 portal konulabilir.

Spawn bölgesinden sonra 4 kola ayrılır.
İç taraflar gezmek için park tipi dizayn edilmiştir.
(Chunky ile çekmeyi planlıyorduk,teknik aksaklıktan dolayı çekemedik.Arkadaki bazı yapılar ve dağlar görünmemiş olabilir.Nekadar yettiyse artık)
Yapı tam olarak bitmemiştir.Yapıya köşelere kule vb eklemeyi planlıyorum.Parkların orayıda biraz daha geliştirmeyi düşünüyorum.
Ama temeli bu.
Yapı göründüğü kadar küçük değil aslında bunu belirteyim :D
*Merak edenlere
(Bu tür projelere 2 ay boyunca büyük ağırlık vereceğim.Yapılarımı bu sıralar fazlasıyla görebilsiniz.Malum sınavlarım bitti.:) .)

Ekip:

Ben Rylecls_75

Chypie06

Buda Bizim Alp

Teşekkür Ederiz.Konumuza baktığınız için :D
(İsteyen olursa Nnrmal'Shadersız' fotoğraf atabiliriz.)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Fotoğraflar benim bir hatamdan dolayı öyle PC'ye geçince yenilerini çekeceğim. :)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Evet Ahmet abiden :D biryerde bir şeyi translate edince çıkmış :D[DOUBLEPOST=1421608157,1421608123][/DOUBLEPOST]
Tamam tamam konuyu kirletmeyelim :) Küçük bi espiri yaptım.
Aradan laf sokma yerim seni, Finrod Noldorlu bir elf prensinin ismidir, hepinizin profil resmi aynı ben de hızlıca aşağı geçerken çaypi gördüm bu da aklı sıra bana laf sokuyor, vay be :)

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aradan laf sokma yerim seni, Finrod Noldorlu bir elf prensinin ismidir, hepinizin profil resmi aynı ben de hızlıca aşağı geçerken çaypi gördüm bu da aklı sıra bana laf sokuyor, vay be :)
Benim öle bi amacım yoktu ne olur abartmasan diyorum.Sadece Yapıyı direk Ahmet abi'nin yaptığının düşünmem beni baya bi kendimden aldı.Oyüzden.. :D