FireSkyblock.Batihost.com Alımlar Açık! Admin-Rehber-Reklamcı-YT

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar . Buraya size bir şey demek için geldim @FireSkyblock .
Bildiğiniz üzere okul çok önemli bir yerdir.Ve bu okulda eğitim almanın önüne geçmeye hakkınız yoktur , geçemezsinizde.Yani insanlar okumak,birşeyler öğrenmek istiyor.Bu konuda onları sıkboğaz etmeseniz daha iyi bir sonuca ulaşabilirsiniz.Benim fikrim bu.
Bir de şahsen ben buraya kavga çıkartmaya değil , yapılması gerekeni söyledim.Beni dinlediğiniz için teşekkürler.

BAŞARILAR

SonBukucu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Admin BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ:Mehmet Avcı
OYUNDAKİ ADINIZ :NightMC
DOĞUM TARİHİNİZ :1999
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ):9 saat
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?:serverinizi çok beğendim ve skyblock severim
NEDEN BİZ?:size güveniyorum daha önce bi çok kandırıldım
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ:baya iyiyimdir 7-8 serverde oldum admin
( DİKKAT Admin HERKESİ ALMIYORUZ 100 KİŞİDEN 1 GİBİ DÜŞÜNÜN )

Cyenisenn

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Yusuf Metin
OYUNDAKİ ADINIZ : ItsZhak
DOĞUM TARİHİNİZ :23.08.1999
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ):6-7 saat
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?: Admin konusunda birçok sw de admin oldum ayrıca gerçek hayatta psikolog stajyeriyim insanlarla uğraşmayı severim
NEDEN BİZ? Bilmem bana yakın geldiniz ve bni tanıdıkça anlayacaksınız kanınız bana hmn ısınacaktır emin olun..
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ:
Eskiden çok acayip bilgim vardı şimdi iş güçte az çok bıraktım az bilgim var ama dönüp bi baksam garanti net eskisi gibi olurum !

LightHopelost

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehberlik Başvurusu.
ADINIZ & SOYADINIZ Turan Yücel
OYUNDAKİ ADINIZ :LightHopelost
DOĞUM TARİHİNİZ :19.08.2003
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF )4 5 Saat Aktif Olabilirim
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? :İnsanlara Yardım Etmeyi Çok Severim.
NEDEN BİZ? :Birlikte Çok İyi Olacağımıza İnanıyorum.
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMİNİZ :3,4 Serverde Usta Rehber FieryCraft Da İse Rehberdim.

BurakAksu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Burak -
OYUNDAKİ ADINIZ : Thyke
DOĞUM TARİHİNİZ : 15.10.03
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): Okullan açıldıktan sonra 3-4 saat olabilir, ancak yalnızca haftasonları.
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? Gerekli Deneyimlere Sahip Olduğumu Düşündüğüm için.
NEDEN BİZ? Açıkcası, sizi henüz daha tanımıyorum ve ilk defa görüyorum. Fakat aklı yerinde insanlarsanız, her türlü siz.
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ: 17 sunucuda 6 farklı teykide görev yaptım. Bazı pluginlerin temel komutlarını adım gibi bilirim. Bazı pluginlerden de hiç anlamam. Ancak kavramam kolaydır.
yaş: (Doğum Tarihi Sorduktan Sonra, Bu Soru Biraz Tuhaf Olmuş.) 15

ErayGulmez

Why?
En iyi cevaplar
0
REHBER BAŞVURUSU :
ADINIZ & SOYADINIZ ERAY GÜLMEZ
OYUNDAKİ ADINIZ : xNightmaree
DOĞUM TARİHİNİZ : 11.03.2000
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ) OKULLAR AÇILMADAN ÖNCE 7-8 SAAT OKULLAR AÇIDLIKTAN SONRA MİNİMUM 6 SAAT( SABAH 11 DEN AKŞAM 6YA KADAR, GECE 11DEN GECE 4E KADAR)
REHBER NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ? : 5SENEDİR MC OYUNCUSUYUM VE EN SEVDİĞİM ŞEY İNSANLARA YARDIM EDİP KEYİFLİ BİR OYUN ORTAMI SÜRDÜRMEK :)
NEDEN BİZ? : BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİMİZE İNANDIĞIM İÇİN
REHBERLİK HAKKINDA DENEYİMİNİZ : TOPLAMDA 50DEN FAZLA SUNUCUDA REHBERLİK YAPTIM 5 SENEDİR DE MC OYNUYORUM

TeamLord

Marangoz
En iyi cevaplar
0
ADINIZ & SOYADINIZ;Ahmet Kaplan
OYUNDAKİ ADINIZ :TeamLord
DOĞUM TARİHİNİZ :2001
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ;6 Saat
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?;Adminlik Bilgim Oldugu İçin
NEDEN BİZ?;Forumda Gezinirken Sizi Fark Ettim
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ:6 Ay Bir Serverde Adminlik Yaptım Ve 5 Ay başka bir Serverde Yaptım.

dead_kıll

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Admin BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ:ali erdem sarıgül
OYUNDAKİ ADINIZ :alierdemxxx
DOĞUM TARİHİNİZ :05/01/2003
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF )hafta içi 6-7 hafta sonu 7-8
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?aminlikte tecrubem var +1 serverın admini yoksa server korumssızdır bende sizin korumanı olmak ister olurum.
NEDEN BİZ?çünkü az yetkili olcağı için karışıklık olmaz diye.
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ:6 kere adminlik 22 kere modluk 9 kere rehber lik 5 kere reklamcılık yaptım 2 kere yardımcı kurucu oldum.

Admin BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ:ali erdem sarıgül
OYUNDAKİ ADINIZ :alierdemxxx
DOĞUM TARİHİNİZ :05/01/2003
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF )hafta içi 6-7 hafta sonu 7-8
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?aminlikte tecrubem var +1 serverın admini yoksa server korumssızdır bende sizin korumanı olmak ister olurum.
NEDEN BİZ?çünkü az yetkili olcağı için karışıklık olmaz diye.
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ:6 kere adminlik 22 kere modluk 9 kere rehber lik 5 kere reklamcılık yaptım 2 kere yardımcı kurucu oldum.

DeliDoktorEmir

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin BAŞVURUSU
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ Emirhan
OYUNDAKİ ADINIZ : DeliDoktor
DOĞUM TARİHİNİZ : 13.06.2001
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ): Bilmiyorum lise olduğu için dersler yoğun olucak hafta sonları 7/24 hafta içi en fazla 3 saat
Admin NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?: Komutları İyi biliyorum Ve oyuncularla aram iyidir mesela buildimde iyidir. Eğer isterseniz build de yapabilirim.
NEDEN BİZ?: Skyblock serverlerinde oynamayı ve yetkili olmayı çok seviyorum
Admin HAKKINDA DENEYİMİNİZ: craftrisede ve legendcraftta admin oldum daha birçok serverde admin olarak veya kurucu olarak görevde bulundum.

Pluginer BAŞVURUSU :
ŞABLON
ADINIZ & SOYADINIZ: Emirhan
OYUNDAKİ ADINIZ : DeliDoktor
DOĞUM TARİHİNİZ : 13.06.2001
SERVERİMİZDE KAÇ SAAT AKTİF OLABİLİRSİNİZ ( OKULLAR AÇILDIKTAN SONRA EN AZ 3-4 SAAT AKTİF ):Bilmiyorum lise olduğu için dersler yoğun olucak hafta sonları 7/24 hafta içi en fazla 3 saat
Pluginer NEDEN OLMAK İSTİYORSUNUZ?: Pluginlerle uğraşmayı çok seviyorum pluginlerle aram çok iyidir paket yapıp satmışlığım olmuştu. pluginleri editlemekten veya kendim yapmaktan zevk alıyorum.
NEDEN BİZ?: Skyblock pluginleri çok güzel oluyor ve kolay olduğu için
Pluginer HAKKINDA DENEYİMİNİZ: 7 serverde pluginer oldum ve serverler öyle dandik serverler değildi. Çoğu plugini editlerim kendim kodlarım ve anlarım eğer bilmediğim bir plugin varsa öğrenirim.