Firestud5 , ThePiro , ThePiros dogacc1111 DOLANDIRICI!

wLood

Yepyeni Sunucu Çok Yakında @2016
Mesajlar
121
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
38
Puanları
360
Evet yukardada okuduğunuz gibi , kendisi büyük dolandırıcıdır , tabi ben bu konularda tecrübeyi aştığım için kanmadım kendisine , kullandığı belirli taktikler vardır , bunların hepsini açıklamaya çalışacağım , herhangi başka bir skype adresinden sizi kandırmaya çalışabilir.

1. Taktik , sunucuda yetkili olma taktiği.

Önce sizin sunucunuzu bir yerlerden bulur , sizin skypenizi yada iletişim adresinizi ekler , konuşur konuşur , kendini tanıtır yok şöyleyim yok böyleyim , .....network diye bir sunucu bilgisi verir genelde ephesia'dır , sonrasında bana dolandırıcı diyorlar nedeni şu bu demektedir , size vaad ettikleri genelde , güzel bir sunucu , +50 +100 online (eğer onlineniz az ise), sonra şöyle der "benim sunucu açmamı bekleyen 300 400 kişi vardır , bunları bekletiyorum der", konuşmalar aşağıda bulunmaktadır , küfürler için kusura bakmayınız.
https://hastebin.com/nubikiraho.xml

2. Taktik , sunucuyu satın alma taktiği.

Sunucunuzda yetkili olsun yada olmasın hemen sunucunuzu almaya kalkışır. Başta sunucunu satmayı düşünür müsün diye girer konuya , evet falan dersin , sonra fiyatı sorar ve hiçbir fiyat emin olun fazla gelmez , mesela 30 TL'lik bir sunucunuz varsa onun 30 TL olduğunu bile bilse 120 150 deseniz ıh demez , çünkü amacı başka sonra sunucuyu satarken der ki , 24 saat içinde aktarılacak hesaba para , bu yüzden beklemen gerekiyor , sunucuyu bana geçir der SAKIN GEÇIRMEYIN! Kim olursa olsun bu durumda babanızın oğlu bile olsa o para o hesaba geçmeden geçirmeyin , çünkü o adam o parayı alabilir ama sen o sunucuyu alamazsın! Hiçkimsede yardım etmez kalırsın ortada , konuşmaları aşağıya ekliyorum.
https://hastebin.com/diniwuziya.xml

3. Taktik, site satma taktiği. (Alıntıdır BerkPW'den alıntı yapılmıştır)

firestud5 adlı kişi skypede 2 hesabından da (dogacc1111,dogacc11) insanları dolandırıyor. birçok kişiyi BerkPW nin yanında çalışıyorum diye birçok kişiyi de php çok iyi biliyorum diye kandırıyor.

Şunu belirteyim öncelikle -> Benim ortağım yoktur yanımda kimseyi çalıştırmam. CraftWeb bünyesinde şu anlık Ümmet Emin ve benim dışımda kimse ticaret yapmamaktadır.

Kendimi ağzından laf almak için Ahmet Yerlidağ diye açtığım fake bir hesapta konuştum zaten altta da konuşmanın tamamını görebilirsiniz.
https://hastebin.com/vokisalamo.xml

Benim bildiğim taktikler bunlar , başka bilen var mıdır ? varsa ekleyin arkadaşlarımız kanmasın bu arkadaşa.
 


DeCobray

Taş Madencisi
Mesajlar
80
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
61
Puanları
240
Bu arkadaştan hala daha bi' şeyler alan var mı yahu? Kendisini 1 sene önce bitirmişlerdi.
 

DonsuzT

Kızıltaş Madencisi
Mesajlar
566
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
341
Puanları
590
Bu arkadaş hala daha ölmedi mi?
 

Veba_

Zombi Katili
Mesajlar
206
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
101
Puanları
290
Geçerli bir kanıt sunmamışsınız. Size yalancı demiyorum ama konuya iki yönlü bakmak gerekir bunlar bir karalama politikası da olabilir.
 

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
Mesajlar
74
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
82
Puanları
210
Ruh hali
Kesinlikle herkesin bilmesi gereken bir konu.
 

HubOwner

Marangoz
Mesajlar
48
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
38
Puanları
0
firestud5'i savunan mı var ya adam'ı 100 kişi ifşaladı piyasadaki herkes dolandırıcı olarak biliyor onu
 

Üst