Five Nights At Freddy's 3 canlı yayın!

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar çok az vaktim var o yüzden çok uzatmayacağım hıphızlı yazmak zorundayım şuanda :D.

Baya bir süredir video paylaşımı vs. yapamıyorum kendi youtube kanalımdan da bu hasta olmamdan kaynaklıydı, ama artık her hafta pazar günleri akşam 7de Prozacc'ın kanalında ben yayın yapıyor olacağım. 4 dakika sonra ki bu git gide azalıyor, yayında olacağım demek bu :D. Hepinizi beklerim, destekleriniz benim için çok önemli!

twitch.tv/prozaccgames

Fatih the Wizard

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Ehm bunu yapmazsam içimde kalırdı :(
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu videonun 6:18'ini açarsanız bulabilirsiniz :(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lan öldüm gülmekten :DDDDDDDDDDDDDDDDD[DOUBLEPOST=1431285356,1431285232][/DOUBLEPOST]
Gerek yok ben oyunu bitirdim atıyorum YouTubeye :)
Reklamını başka konuda yapsan daha hoş olmaz mıydı :(

Ah bi de Kadir, attığın link geçen haftanın yayınından bu da yakında gelir oraya izlersin istersen ^^. Bir de basan annem değil büyük kuzenimdi :D. Bu hafta annem de bastı ama ona da bekleriz böyle bir caps :D

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD lan öldüm gülmekten :DDDDDDDDDDDDDDDDD[DOUBLEPOST=1431285356,1431285232][/DOUBLEPOST]
Reklamını başka konuda yapsan daha hoş olmaz mıydı :(

Ah bi de Kadir, attığın link geçen haftanın yayınından bu da yakında gelir oraya izlersin istersen ^^. Bir de basan annem değil büyük kuzenimdi :D. Bu hafta annem de bastı ama ona da bekleriz böyle bir caps :D
Aslında bu ilk defa canavarcığı net gördüğünde verdiğin tepki*
Ona da bakarız :(