[FlexTurk] -> 100 SLOT %100 Survival <->[VIPSIZ!]<->[Sanal Market]<->[Ipeksi Spawner]<->[PAIDRANKS]

SUNUCUYU BEĞENDİĞİNİZ?

• Evet

• Hayır

• Geliştirilmeli!

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
IP = PLAY.FLEXTURK.COM
WEB SİTE =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(PASİF)

KALİTE HER ZAMAN 1. ONCELİKTİR

Merhabalar minecraft oyuncusu öncelikle konuya hoşgeldin FlexTurk Sunucumuzu açma amacımız Türk Oyuncularına Kaliteli sunucu, Kaliteli bir hizmet verebilmekti bunu karşılaştıgımız zorluklara ragmen devam ettiriyoruz ve devamda ettirecegiz Türkiye Minecraft Oyuncuları ve sunucuları için bu çabayı göstermekteyiz Diger Baştan Sagma Sunucuların Aksine FlexTurk, KALİTE'den ödün vermemektedir Bizim Emeklerimiz Sizin keyifli bir oyun oynamanız ve Eglenmeniz içindir :)

Sunucumuz Nitrado Bilişim Şirketi İçerisinde Barındırılmaktadir
Nitrado Şirketinin Almanya Lokasyonlu 165. Sunucusunu Kullanmaktayız
Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz 8 Çekirdekli Rackserver İşlemcisi Kullanmaktayız
16 GB Ram ile 1 Gbit/s Hızında İnternet Baglantısı İle Lag Sorunu Olmadan Hizmet Vermekteyiz

Sunucu İçerisinde Eglenmeniz ve Keyifli Bir Oyun Keyfiniz İçin Kullandıgımız Eklentiler
Özenli Bir Şekilde Ayarlanmış Hile Engeli
/teamariyorum yazarak sesinizi duyurabilme!
/ts yazarak kendi sohbetinizi temizleyebilirsiniz!
Moblardan düşen altın parçalarıyla Çeyrek altın alıp sonrasında satarak para kasabilme!
Türkçe Komutlar /tpkapat /sandik /ev /claimkaldir /tumclaimkaldir gibi v.s
Sanal Market ile Güvenli Bir Şekilde Eşya Ticareti ve Eşya Gönderme (Henüz Eklenmedi Yapılacaklar listesindedir!)
Özel Köylü Takas Sistemi. Çeyrek altın bozdurma!
At Eklentisi - At Satın Alabilme, İstedigin Zaman Işınlayabilme(Henüz Eklenmedi Yapılacaklar listesindedir!)
PvP Sıralaması Görüntüleme Eklentisi ve İstatislikler(Henüz Eklenmedi Yapılacaklar listesindedir!)
İpeksi Dokunuş 1 Enchant Aletler ile Spawnerlari Kırarak Alabilme.(15 Para çekine 1 ipeksi kazma alabilirsiniz köylülerden)
Timber Eklentisi İle Agaçları Balta ile Tek Kırışta Alabilme.(ZORLU OLACAĞI İÇİN EKLENMİYECEK!)
25 Adet Aktif Görev olacak yapım aşamasındadır! /warp Sehir içerisinde Bulunacak.(Henüz Eklenmedi Yapılacaklar listesindedir!)
Banka Eklentisi ile Oyunda Durdugunuz Süre İçerisinde Para Kazanma.(KALDIRILDI SADECE PARA ÇEKİNDEN PARA KAZANABİLİRSİNİ!)
Koltuk Eklentisi ile Basamaklara Sag Tıklayarak Oturabilme(Gereksiz lag yaptığı için kaldırıldı)
PvP Sırasında Oyundan Çıkarak Kaçma Engeli.
Oyun Dünyası İçerisinde Oyuncu ve Adminlerin İsimlerinin Farklı Renklerde Gözükmesi
Taş Kazarak %50 İhtimallerle Elmas Demir Altın Kömür Gibi Madenler Bulabilme
Blok Kırma Eventleriyle Degerli birçok Maden Kazanabilme(Henüz Eklenmedi Yapılacaklar listesindedir!)
Ödüllü Balık Tutma Eventleri
Artık VİP'ler, ortalıkta koruma 4 elmas set basıp önüne geleni kesenler yok.(BU SUNUCUDA VİP SATILMIYOR!)

GELELİM ÇEYREK ALTIN SİSTEMİMİZE :)
ÇEYREK ALTIN SİTEMİ NEDİR?
Çeyrek altın sistemi şöyle işler: Canavarları öldürerek belli bi oranla çeyrek altın düşürebilirsiniz. Ve madenlerden çıkardığınız madenleri çeyrek altın ile takas edebilirsiniz. Çeyrek altın ile survival'da işinize yarıyabilecek şeylerde alabilirsiniz. Peki başka ne mi işe yarıyor?
Para çeki: 10 adet çeyrek altını para çekine çevirebilirsiniz. Bir miktar para çeki bozdurursanızda rütbe atlıyacak paranız olur.

FOTOĞRAFLAR SUNUCUMUZDAN TEMSİLİDİR KESKİNLİK BÜYÜSÜ YOKTUR!

MADEN SİSTEMİ
Sunucumuzda Maden Sıkıntısı Çekmeyeceginize Eminiz Çünkü Bir Sistemimiz Var

Madende Bu Yazılarla Karşılaşırsanız Şaşırmayın Çünkü Maden İçerisinde Taş Kırarken %10 Şans ile Taşlardan Maden Düşürebilirsiniz :)

Sürekli Güncel İstatistikler ve PvP Sıralaması

Eskiden Yoktu, Bu Yenilik An İtibari İle Var Sunucumuzda Mevcut, Fakat başka bir eklenti ile çakıştığı için arızalı. Daha sonrada düzeltilecek.

Oyunda Yeni Arkadaşlıklar Yeni Dostluklar Edinebileceksiniz

Sunucu İçerisinde /teamariyorum Yazarak Kendinizi Bu Şekilde Rahatça Duyurabilir ve Arkadaşlar Edinebilirsiniz.

Rahatsızmı Oluyorsunuz ?

Birisi Size Oyun İçerisinde Sürekli Tp Atarak Rahatsızmı Ediyor Bunun Çözümüde Var Oyun içerisinde /tpkapat Yazarak Işınlanma Özelligini Kapatabilir Yine Aynı Komutu Girerek veya /tpac yazarak Işınlanma Özelligini Açabilirsiniz

IP = PLAY.FLEXTURK.COM
WEB SİTE =
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(PASİF)

/ts yazarak kendi sohbetinizi temizleyebilirsiniz!

1-)Sunucuyu çok aceleye getirdik bu yüzden büyük oranda eksikliğimiz olabilir sunucudan çıkıp gitmek yerine eksikliklerimizi ve eklenmesini istediklerinizi bize söyleyebilirsiniz sunucuda kesinlikle küfür istemiyorum.
2-)Web sitemiz yaklaşık 1 hafta sonrasında aktif olacak.

3-) Sunucuda vip satılmamaktadır!

Son düzenleme:

FurkanBoğar

Play.GizemliOyuncu.Com
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Sunucunuz Hakkında Yorumlarım;
1-) Konu Kesinlikle Geliştirilmeli ,
2-) Buildler Orta Seviyede
3-) ScoreBoard Bazı Kısımlar -1 Düzeltilmeli
Sunucunuzun Genel Durumu "Geliştirilmeli" Puanım
6/10

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
6/10
Hak veriyorum özellikle sunucu bilgileri yazan yere sadece olanları yazıp yapılacak olanları da "Yapılacaklar" diye ayrı bir başlık altında toplayabilirdiniz.
Ancak piyasada az bulunan survival sunuculardan biri ve vip satmadığınız için gelecek görüyorum sadece biraz daha uğraşılmalı benimde PUANIM: 6/10
Sonuç:Geliştirilmeli

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
İnfoboard / Featherboard kullanılabilir fakat kesinlikle büyük bir eksiklik değil
Komut açıkları var kapatılmalı bkz: /? *[tab]*
Konu düzeni iyi değil.
Çalışmaya devam
Bir kaç küçük şey var fakat bence gelişeceksiniz.
6/10

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
6/10
48 saat aralık çalışmayla elimden gelen bu, henüz hataları açıkları test edemeden açtım sunucuyu konu düzeni şuanlık yeterli gerekli açıklamalar var. scoreborad şuanlık pasif durumda çakışan plugini bulunca açabilirim. Çoğu plugin eski meşhur SonTurk sunucusundan kaldığı için sürüm uyuşmazlığı oldu cidden çok çalışıyorum.

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
İnfoboard / Featherboard kullanılabilir fakat kesinlikle büyük bir eksiklik değil
Komut açıkları var kapatılmalı bkz: /? *[tab]*
Konu düzeni iyi değil.
Çalışmaya devam
Bir kaç küçük şey var fakat bence gelişeceksiniz.
6/10
Halledicem zamanla :) uykusuzlukdan.

Skin Restorer ekleyebilirsiniz skinler gözükmüyor
/skin komutu ile istediğiniz skini alabiliyorken gereksiz plugin yüklemek neden? İhtiyacımız yok.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Halledicem zamanla :) uykusuzlukdan.

/skin komutu ile istediğiniz skini alabiliyorken gereksiz plugin yüklemek neden? İhtiyacımız yok.
O pluginde de var ancak premium kullanıcıların girdiğinde otomatik skinin gözükmesini istiyorsan SkinRestorer kullanmalısın.

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1

Walden

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
48 saat aralık çalışmayla elimden gelen bu, henüz hataları açıkları test edemeden açtım sunucuyu konu düzeni şuanlık yeterli gerekli açıklamalar var. scoreborad şuanlık pasif durumda çakışan plugini bulunca açabilirim. Çoğu plugin eski meşhur SonTurk sunucusundan kaldığı için sürüm uyuşmazlığı oldu cidden çok çalışıyorum.
2 günde açılan bir sunucu... 1 ay, 2 ay açık kaldığınız vakit ve sunucunuzun sorunsuz bir hale geldiğinde sunucunuza giriş yapıp, gerekli yorumları yapacağım
2 günde hazırlanan ve test edilmeden açılan sunucu ne kadar dayanabilir veya ne kadar güvenli olabilir ki? Keşke "test edemeden" değil de "test etmek istemedim" deseydiniz, en azından gerçeği söylemiş olurdunuz.

Ayrıca "%100 survival" göremedim ben sunucunuzda? Sizin gördüğünüz ve benim göremediğim "%100 survival" olmasını sağlayan olay nedir, açıklarsanız sevinirim.
Yine de başarılar, dediğim gibi 1-2 ay aktif kalın girip detaylı yorum yapacağım (1-2 ay içinde tam olarak yerine oturur sunucu)

En önemlisi de "özenli bir şekilde hazırlanmış hile koruması" demişsiniz, hmm...
48 saat aralıklı bir şekilde sunucuyu hazırlamışsınız, haritalar mı genel eklentiler mi hile koruması mı...
Özenli bir şekilde hazırlanması için, fazlaca emek ve zaman harcamalısınız ayrıca test etmelisiniz. Sunucunuzu test etmeden açtığınızı söylediniz, maalesef şu an ki puanım 1/10 o da haritalarınıza verdim.

Dediğim gibi 1-2 ay geçsin, her şeyi tam olarak ayarlayın ve test edin ben de düzgün test edip detaylı yorumlayacağım...

Dediklerimi yanlış anlamazsanız sevinirim, sunucunuzun daha iyi hale gelmesi için böyle yorumlar da bulundum.
Dediklerimi dikkate alırsanız, başarılı sunucu olabilirsiniz. Sorun olursa, özel mesaj atabilirsiniz.

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 günde açılan bir sunucu... 1 ay, 2 ay açık kaldığınız vakit ve sunucunuzun sorunsuz bir hale geldiğinde sunucunuza giriş yapıp, gerekli yorumları yapacağım
2 günde hazırlanan ve test edilmeden açılan sunucu ne kadar dayanabilir veya ne kadar güvenli olabilir ki? Keşke "test edemeden" değil de "test etmek istemedim" deseydiniz, en azından gerçeği söylemiş olurdunuz.

Ayrıca "%100 survival" göremedim ben sunucunuzda? Sizin gördüğünüz ve benim göremediğim "%100 survival" olmasını sağlayan olay nedir, açıklarsanız sevinirim.
Yine de başarılar, dediğim gibi 1-2 ay aktif kalın girip detaylı yorum yapacağım (1-2 ay içinde tam olarak yerine oturur sunucu)

En önemlisi de "özenli bir şekilde hazırlanmış hile koruması" demişsiniz, hmm...
48 saat aralıklı bir şekilde sunucuyu hazırlamışsınız, haritalar mı genel eklentiler mi hile koruması mı...
Özenli bir şekilde hazırlanması için, fazlaca emek ve zaman harcamalısınız ayrıca test etmelisiniz. Sunucunuzu test etmeden açtığınızı söylediniz, maalesef şu an ki puanım 1/10 o da haritalarınıza verdim.

Dediğim gibi 1-2 ay geçsin, her şeyi tam olarak ayarlayın ve test edin ben de düzgün test edip detaylı yorumlayacağım...

Dediklerimi yanlış anlamazsanız sevinirim, sunucunuzun daha iyi hale gelmesi için böyle yorumlar da bulundum.
Dediklerimi dikkate alırsanız, başarılı sunucu olabilirsiniz. Sorun olursa, özel mesaj atabilirsiniz.
Bence de bu sunucuyu hızlı hazırlama yarışması değil ancak fikir güzel bence böyle devam edilmeli

uogrc12

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Sunucu 2 günde açılmadı, @Persoft 'un açtığı eski konuda tanıştım 2 gün oldu, localhosttaki çalışmamı taşıdım. Online sunucuda 48 saat aralıksız hiç uyumadan çalıştım çoğu plugin, skript eski sunucum SonTürkden kalma. Yaklaşık 2 yıllık emeğim var 2 günde açmamın sebebi ise Persoftun eski konuda kesin açılış tarihi vermesiydi. Bu yüzden açıkları (bugları) test etmeye vaktim olmadı tam 2 gün aralıksız çalışıp konuyu açtıkdan sonra uyudum. %100 survival sunucudan kastınız nedir? Vanilla sununucu açmakmı? Sunucumuz yeterince sade singleplayer'dan tek farkı ipeksi kazma ile spawner kırılabilmesi. Oyuncuların ısrarı üzerine oyunun akışını bozmayacak bir kaç eklenti ekledim. Sunucuda en büyük avantajımız hiçbir gelir elde etmeden sade survival sunucu sunmamız, sunucudaki tüm oyuncular EŞİT! kimseye yardım etmek yok parayı basıp diğer oyuncuların önüne geçmek yok sadece emek vererek kasılabilir. Market, Meslek, Yemek kiti yok sizce yeterince zorlayıcı survival değilmi? Tepkileriniz vanilla server açıp operator olarak yönetmeye teşvik ediyor. Yorumunuz için teşekkürler.