Canayaz
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Öncelikle Merhaba arkadaşlar persoft adlı arkadaşla forumda tanışıp sunucuma yetkili olarak aldım fakat sunucudan atılınca iftira attı açtığım her konunun altına hırsız yazmanızdan bıktım hatta sunucumun adını GÖKTÜRKİYE olarak değiştirdim herkesi işine baksın iğrenç yorumlarınızaa ihtiyacım yok. şimdi açıklamamı okuyun.
UFAK BİR DUYURU! FLEXTURK PROJESİ ÇALINTIMI?
UFAK BİR DUYURU! FLEXTURK PROJESİ ÇALINTIMI?
FlexTurk projesi 2017 senesinde tarafımca kurulup 2013 yılından itibaren gerek localhost gerekse büyük sunucularda emek vererek geliştirdiğim skript, plugin ufak tefek builderin birleşmiminden ortaya çıkmıştır. Eski proje ortağım Persoft kullanıcı adlı arkadaş ile kurdum fakat pek bir emeği olmadı, maden oranı skriptini eklemişti, çalışmadı. Bizzat kaldıracağım. Belliki bu arkadaş Minecraft ortamında bayağı bir düşman edinmiş isim vermek istemiyorum bir kaç şahıs sunucuya saldırılar düzenleyip Persoftu sunucudan banlamamı istedi. Sunucumun güvenliği için banladığımı söyleyip yönetim panellerinin şifrelerini değiştirdim. 50 saatlik aralıksız çalışmamın ardından uyumak için ayrıldım, döndüğümde ise tüm emeklerim lavlar altındaydı. Ayretten konumun altına serveri çaldığımı yazmış. Whatsappdan Sunucuyu kendi bozduğunu itiraf etmişti kendimi savunmak amaçlı bir ss attım fakat bana hiç numarasını söylemediğini öne sürdü bende bunun üzerine numarasını açık bir şekilde bir ss daha paylaştım. SONUÇ? @uogrc12 kullanıcı adlı 2015 hesabım "Kullanım Sözleşmesi İhlali: Üyeler Forumumuzun veya başka bir forum üyesinin özel bilgilerini alenen açıklayamaz.." gerekçesi ile forumdan yasaklandı inanın zerre umrumda değil emeklerim çöpe gitti, iftiralar atıldı fakat yeniden başladım. EMEK VERİLEN SUNUCU YIKILMAZ!
YORUMLARIM SİLİNİP FORUMDAN BANLANDIM FAKAT ATTIĞIM YORUMLAR MAİLİMDE DURUYOR KANITLAYABİLİRİM ÖZELDEN MESAJ ATMANIZ YETER.
YORUMLARIM SİLİNİP FORUMDAN BANLANDIM FAKAT ATTIĞIM YORUMLAR MAİLİMDE DURUYOR KANITLAYABİLİRİM ÖZELDEN MESAJ ATMANIZ YETER.