Flim Öneriniz

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Selam arkadaşlar bildiğiniz güzel flimler varsa yorum kısmına yazın flimin konusu ''Hacker'' Yada ''Hackerlik'' olursa memnun olurum.
Şu ana kadar izlediğim flimler.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Karayip Korsanları izle. Sonuçta Hacker demek Bilgisayar Korsanı demek. Benziyorlar işte -,-
Senin dediğin flim dediğim hacker flimleri ile alakası yok gereksiz yorumlar yapmayınız lütfen o flimi biliyorum.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Şimdi film değil, dizi ama Mr. Robot izle derdim. Ancak böyle şeylere ilgin varsa 35415313. kez izlemiş olma ihtimalin var o diziyi.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Şimdi film değil, dizi ama Mr. Robot izle derdim. Ancak böyle şeylere ilgin varsa 35415313. kez izlemiş olma ihtimalin var o diziyi.
Dizi bir yerden sonra sıkıyor insanı flim olsa daha iyi olur tek seferde izleyip bitecek zaten.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Ya konuyu sen anlamadın yada ben konuyu yanlış anlattım insanlara yardım edeyim derken sinir ediyorsun.
" Selam arkadaşlar bildiğiniz güzel flimler varsa yorum kısmına yazın flimin konusu ''Hacker'' Yada ''Hackerlik'' olursa memnun olurum. "
Vallaha dostum ben bu mesajdan " güzel film varsa yorum olarak atarsanız sevinirim hacker yada hackerlik konulu olursa daha çok sevinirim " tarzında bir sonuç çıkartıyorum ha deseydin " hacker yada hackerlik konulu bildiğiniz güzel filmleri yazın " o zaman anlardım.
Arkadaş dediğinde haklı böyle bir yazı tipi böyle bir üslup ile bu yorumu yapman senin seviyeni düşürür yanlış anlama ama.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
" Selam arkadaşlar bildiğiniz güzel flimler varsa yorum kısmına yazın flimin konusu ''Hacker'' Yada ''Hackerlik'' olursa memnun olurum. "
Vallaha dostum ben bu mesajdan " güzel film varsa yorum olarak atarsanız sevinirim hacker yada hackerlik konulu olursa daha çok sevinirim " tarzında bir sonuç çıkartıyorum ha deseydin " hacker yada hackerlik konulu bildiğiniz güzel filmleri yazın " o zaman anlardım.
Arkadaş dediğinde haklı böyle bir yazı tipi böyle bir üslup ile bu yorumu yapman senin seviyeni düşürür yanlış anlama ama.
Alakası yok anlayan anlıyor benim dediğim Hacker ve Hackerlik kelimeleri orada süs olsun koymadım.
Eğer o kelimele kalıpları olmasaydı anlardım ama koyduğum vakit anlayınki bir bildiğim var.
Üstelik Oraya ''Konusu'' ekledim.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Alakası yok anlayan anlıyor benim dediğim Hacker ve Hackerlik kelimeleri orada süs olsun koymadım.
Eğer o kelimele kalıpları olmasaydı anlardım ama koyduğum vakit anlayınki bir bildiğim var.
Üstelik Oraya ''Konusu'' ekledim.
Anlayan anlıyor değil herkesin anlayacağı bir dil ile yazman lazım dostum onu. Ve senin kendini hatalı ifade etmenden dolayı buraya bir çocuk gelipte konusu farklı olan film önerdi diye böyle tepki vermeye gerek yok ya adam akıllı kabullenip güzelce derdini anlatacaksın yada kendini doğru düzgün ifade etmeyi öğreneceksin. Öyle yazdığın yorumda arasındaki boşlukları ayarla boyutu ayarla yazım güzel görünsün cool olayım tarzı düşünmekle olmuyor o iş.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hack ya da Hackerlık demişsin ben sana önce temelden Başlıyım Bilgisayarı İcat Eden Adamın Hayatını Anlatan Bir Film var "Alan Turing" filmin adı bu.. Ama İlla Hacker veya Hack diyosan SilverFish İzle daha fazla aklıma gelirse haber vericem

running_nose

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
The Imitation Game var yazilanlar haric.Gunumuz hackerligi degil ama yine de izlemeye deger.
Bir de izlemedigim
ama hem tavsiye edilen hem de The Imitation Game gibi kadrosunda Benedict Cumbetbatch olan baska bir hacker filmi: The Fifth Estate

Son düzenleme:

KoseKoyun

> Koyunun Hası <
En iyi cevaplar
0
Bildiğim flim yok, ama Matrix izleyebilirsin film olarak. Hackerlikle ilgiliydi galiba hatırlamıyorum. Uzun süreli istersen Mr. Robot dizisini öneririm.