flintandsteel 1.7.2 PvPArena Plugin Paketi v0.2

v0.2 Çıkmalı mı ? Paketim Nasıl ?

• Evet Çıkmalı, paketin güzel.

Kullanılan: 8 44.4%
  • Hayır Çıkmamalı, paketin güzel.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Evet Çıkmalı, Fakat paketin kötü.

Kullanılan: 3 16.7%
  • Hayır Çıkmamalı, paketin kötü.

Kullanılan: 5 27.8%
  • Yeni versiyon çıkmalı.

Kullanılan: 2 11.1%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarısız :([DOUBLEPOST=1438133046,1438132860][/DOUBLEPOST]Sadece Bounty olayı iyi oldu
Sunucuda lag olmasını vb.Istemiyorsan çoğu şeyi skript ile yap
Hamachi sunucuda bile lag olmuyor.[DOUBLEPOST=1438183604][/DOUBLEPOST]
Milleti yiyor işte başka ne yapsın. Diğer versiyonda koyacağım falan dediğine bakma, diğer versiyon gelmez bile
Bilgisayarim geldiginde, seni gorecegim haylaz sey.

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
"İçinde kendi yazdığım pluginler var" dediğin paketten kendi yazdığın bi plugin çıkmadı. Artık senden hıyardan başka bir şey beklemem :D

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Zone kayitlarini atar sustururum seni kucuk sey merak etme. Hiyar felan ? Kendini bir seymi sandin cevap vermeyince ?
Senin paketinden hıyar çıkacağını kastediyorum. Sana hıyar dediğimi sanıyosan algılama yeteneğin gitmiş olabilir :/ Ayrıca doğru düzgün bi kanıt da bekliyorum çünkü teker teker inceledim senin yazdığın bi plugin yok içinde

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin paketinden hıyar çıkacağını kastediyorum. Sana hıyar dediğimi sanıyosan algılama yeteneğin gitmiş olabilir :/ Ayrıca doğru düzgün bi kanıt da bekliyorum çünkü teker teker inceledim senin yazdığın bi plugin yok içinde
Bu paketi toplamak, servere uygun hale getirmek saatlerimi aldi. Saygin yoksa, en azindan yorum atmazsin. Saygisizlik yapmak icin geldiysen kaybolabilirsin.

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu paketi toplamak, servere uygun hale getirmek saatlerimi aldi. Saygin yoksa, en azindan yorum atmazsin. Saygisizlik yapmak icin geldiysen kaybolabilirsin.
"Kendi yazdığım pluginler var" diyerek yalan söylediğinin farkında mısın? "Çok emek verdim" desen anlarım doğrudur da, ben yazdım ne demek ??

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Kendi yazdığım pluginler var" diyerek yalan söylediğinin farkında mısın? "Çok emek verdim" desen anlarım doğrudur da, ben yazdım ne demek ??
Bir dahaki sefere, kendi yazdiklarimi atacagim beyfendi. Emriniz basim ustune.[DOUBLEPOST=1438184447,1438184405][/DOUBLEPOST]
Calismamasının Sebebi Plugin Eksik :)
Dedigim gibi arada kaynamis. Yanlislikla atmisim secerken.[DOUBLEPOST=1438184496][/DOUBLEPOST]Eger bilerek yapsaydim, eksik olanlari atmayacak kadar dusurmezdim seviyemi

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir dahaki sefere, kendi yazdiklarimi atacagim beyfendi. Emriniz basim ustune.[DOUBLEPOST=1438184447,1438184405][/DOUBLEPOST]
Dedigim gibi arada kaynamis. Yanlislikla atmisim secerken.[DOUBLEPOST=1438184496][/DOUBLEPOST]Eger bilerek yapsaydim, eksik olanlari atmayacak kadar dusurmezdim seviyemi
İnsallah Kendi Yaptıgınla gelir öbürki :)

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi Mesajını Kendin Begenme :)
Kuzenimin hesabi. Ayrica gereken yapildi[DOUBLEPOST=1438285945,1438285817][/DOUBLEPOST]
Anlaşılan sana az ve öz konuşmak lazım
Geliştirilmeli paket.[DOUBLEPOST=1438190768][/DOUBLEPOST]
Seninkide emek mi var yapmakta oldugum hayatta kalma sunucusunun plugin paketine bir hakaret bu
Gercekten yazik zihniyetinize. Essek gibi calisip plugin ariyoruz, lag olmamasi icin komutlari duzenliyoruz, aldigimiz cevaba bak. Ayip yaptigin. Saygin yoksa yorum atip tartisma ortami yartmamaniz icin oylama koydum. Fakat anlamamissiniz. Daha fazla tartirmayacagim. İyi forumlar.[DOUBLEPOST=1438344995][/DOUBLEPOST]Yeni versiyon geldi v0.2. Bazı güncellemeler yapıldı. Lag sorunu azaltıldı.