FloAuction bugu!

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar,
dün sunucumda bir kaç kişi bug yapmış bu açık arttırma plugini ile ve piyasanın anasını ağlatmış.
Anlamadım nasıl yapmış, herkesin parası 9999999 diye gidiyor.
Konsola baktım /auc s 1 3000000 diye komut falan girmiş anlamadım.
Bu bugu nasıl kaldırabilirim bilgisi olan yardımcı olabilirmi lütfen :).​

MhyK0L

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bug şöyle bu açık artırmayı başlatan kişi ve satın alan kişiyle alakalı açık artırmayı başlatan kişi şöyle yazıyor /sauc start 1 1 100 25 Böyle ihaleyi başlatıyor ve ihalede rekabet başlıyor /Bid 900000000 yazarak server moneyi maximum ne kadarsa istediği rakamı yazıyorlar açık artırma bittiğinde adama o para gitmiş oluyor. Bunu kapatmanın yolu "/Sauc" kodunda bu kod sayesinde oluyor ya worldguardla bu kodu dünyalarda yasakliaycaksınız yada kodu kaldıracaksınız her şey /sauc koduna bağlı. ( /rg flag __global__ blocked-cmds /sauc ) bu kodu bütün dünyalarda yazın nether,end veya /mv list yazarak world listesinden istediğiniz worlde gidin /mvtp world bu sayede dünyalar arası geçiş yapara sauc kodunu o dünyada worldguard sayesinde kapatmış olursunuz.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bug şöyle bu açık artırmayı başlatan kişi ve satın alan kişiyle alakalı açık artırmayı başlatan kişi şöyle yazıyor /sauc start 1 1 100 25 Böyle ihaleyi başlatıyor ve ihalede rekabet başlıyor /Bid 900000000 yazarak server moneyi maximum ne kadarsa istediği rakamı yazıyorlar açık artırma bittiğinde adama o para gitmiş oluyor. Bunu kapatmanın yolu "/Sauc" kodunda bu kod sayesinde oluyor ya worldguardla bu kodu dünyalarda yasakliaycaksınız yada kodu kaldıracaksınız her şey /sauc koduna bağlı. ( /rg flag __global__ blocked-cmds /sauc ) bu kodu bütün dünyalarda yazın nether,end veya /mv list yazarak world listesinden istediğiniz worlde gidin /mvtp world bu sayede dünyalar arası geçiş yapara sauc kodunu o dünyada worldguard sayesinde kapatmış olursunuz.
Hmm teşekkür ederim bilmeyenler için yararlı olur dediğiniz ama ben plugini silcem kendim bi tane adam akıllı bugsuz plugin yazıcam. Bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim pluginin sayfasında çoğu kişi bu sorundan şikayetçi. Yinede teşekkür ederim iyi günler :).

MhyK0L

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Silmenize gerek yok aslında dediğim gibi her şey /Sauc koduna bağlı bu kod sayesinde bug olabiliyor bu kodu kaldırabilirseniz sorununuz ortadan kalkacaktır.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Auction Plugini Kullanırsan Daha sağlıklı ve bugsuz.

Veya Skript İle Komudu Engelleyebilirsiniz.​
Kod:
on command "/sauc ":
if player doesn't have the permission "komut.engeli.kaldir":
Cancel Event
send "&4Yetkin Yok !" to executor

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
floauction configinde sealed auction diye bir bölüm var onu false yapın NCP pluginindende şu komutları engelleyin;
- sealedauction
- sauc

bugu kapamış olursunuz.