Ahmetreyiz18
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Bölgede Fly'ı Kapamak İstiyorum Yani Fly Yetkisi Olan Vipler Felan O Bölgede Veya Dünya'da Uçamasın İstiyorum Nasıl Olur ?
bu komutu biliyorum ama arenada bunu yasaklıyorum adam warp orman da uçup warp arena yazıo uçmaya devam ediyor/rg flag alan blocked-cmds komut alan yazan yere wg ismi gelicek
Orman ile arenayı farklı dünyalara yapın.bu komutu biliyorum ama arenada bunu yasaklıyorum adam warp orman da uçup warp arena yazıo uçmaya devam ediyor
/region flag AlanAdı fly deny
plugin çalışmadı@Ahmetreyiz18, şu plugin işinize yarayabilir. >>>Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Komutu ile kullanılır.Kod:/region flag AlanAdı fly deny
O Nasıl Oluyor Açıklarmısın Tam ihtiyacımı Görür Ben Bi Plugin Buldum Ama Uçarken Düşüolar Fakat Bug Oluo Harita Dışına Düşüolarwarp ormanda baska warp yoktur muhtemelen. Vip'ler icin groupmanager'dan ayrı dünya açıp orman dünyası icin fly yetkisi verirsen sadece orada uçarlar.
GroupManager dosyasını atıp dünya isimlerini buraya yazar mısın? Warp orman world dünyasının içinde değil ise oraya groupmanager'dan ayrı dosya acarız.O Nasıl Oluyor Açıklarmısın Tam ihtiyacımı Görür Ben Bi Plugin Buldum Ama Uçarken Düşüolar Fakat Bug Oluo Harita Dışına Düşüolar
Zaten Groupmanager sadece world dünyasında açık yani ormanda fakat flaatroomda hala kullanabiliyolar
Ben Böyle Düşündümde Rütbelerde Sıkıntı Olur Diye KorktumGroupManager dosyasını atıp dünya isimlerini buraya yazar mısın? Warp orman world dünyasının içinde değil ise oraya groupmanager'dan ayrı dosya acarız.
Doğru ayarlarsan bir sıkıntı cıkmaz. Ayrı dünça açıp vip'i ekle. Bir sorun olursa buraya yazarsın. Yada direk tüm yml'leri buraya at, sunu yapmak istiyorum de yardımcı oluruz.Ben Böyle Düşündümde Rütbelerde Sıkıntı Olur Diye Korktum
Yanı Başka Dünyada Rütbeleri Sıfırlanmaz DimiDoğru ayarlarsan bir sıkıntı cıkmaz. Ayrı dünça açıp vip'i ekle. Bir sorun olursa buraya yazarsın. Yada direk tüm yml'leri buraya at, sunu yapmak istiyorum de yardımcı oluruz.
Sıfırlanmaz. Önce vipin permlerinden fly'ı alıcaksın, sonra orman için açtığın grup bölümünde yine gerekli tüm permleri yazıp ek olarak fly'ıda orada vericeksin.Yanı Başka Dünyada Rütbeleri Sıfırlanmaz Dimi
Eywallah DeniyeceğimSıfırlanmaz. Önce vipin permlerinden fly'ı alıcaksın, sonra orman için açtığın grup bölümünde yine gerekli tüm permleri yazıp ek olarak fly'ıda orada vericeksin.