[Fly] Fly Yasaklama ^^

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Ben Bir Bölgede Fly'ı Kapamak İstiyorum Yani Fly Yetkisi Olan Vipler Felan O Bölgede Veya Dünya'da Uçamasın İstiyorum Nasıl Olur ?

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
warp ormanda baska warp yoktur muhtemelen. Vip'ler icin groupmanager'dan ayrı dünya açıp orman dünyası icin fly yetkisi verirsen sadece orada uçarlar.

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
warp ormanda baska warp yoktur muhtemelen. Vip'ler icin groupmanager'dan ayrı dünya açıp orman dünyası icin fly yetkisi verirsen sadece orada uçarlar.
O Nasıl Oluyor Açıklarmısın Tam ihtiyacımı Görür Ben Bi Plugin Buldum Ama Uçarken Düşüolar Fakat Bug Oluo Harita Dışına Düşüolar
Zaten Groupmanager sadece world dünyasında açık yani ormanda fakat flaatroomda hala kullanabiliyolar

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
O Nasıl Oluyor Açıklarmısın Tam ihtiyacımı Görür Ben Bi Plugin Buldum Ama Uçarken Düşüolar Fakat Bug Oluo Harita Dışına Düşüolar
Zaten Groupmanager sadece world dünyasında açık yani ormanda fakat flaatroomda hala kullanabiliyolar
GroupManager dosyasını atıp dünya isimlerini buraya yazar mısın? Warp orman world dünyasının içinde değil ise oraya groupmanager'dan ayrı dosya acarız.