Yok bunun Tam resmindede adından anlaşıldığı gibi büyük kucak.Ellerini büyükce açmış,kucak bekliyor . . .[DOUBLEPOST=1437860002,1437859956][/DOUBLEPOST]
Yok bu değil.Biliyoruz merak etme
Tamam, Nightmare Fredbear zaten. Gece gece aceleyle araştırınca böyle oluyor

[DOUBLEPOST=1437924564][/DOUBLEPOST]
Cupcake. Bu arada android'de ki biraz daha zor mu ne

İlk geceden Chica geldi.
Android'de
ÇOK daha zor, evet. Bilgisayarda FNAF 2'yi tamamen bitirdim, Android'de ise Custom Night'lerden 5 tanesini bitirebildim ve 3 yıldıza sahibim, ama kalanlarda habire Golden Freddy çıkıyor. Nedense Scott reyiz Android'lere çok daha zor hazırlıyor oyunu.

FNAF 2 ustası oldum resmen oyunu Android'de bitireceğim diye

Taktiği kaptım ama

Yarın oynayacağım yeniden.
FNAF 2 Android'de nasıl mı daha zor? %100 denedim; ışıkları yakınca her taraf boş oluyor veya başka animatronik oluyor, ama Golden Freddy öldürüyor alakasızca. Hiçbir yerde yoktu, %100 eminim. Bunun formülünü ise kendimce şöyle buldum: Koridorda falan hiçbir şey yokken veya Foxy ya da 2 tane animatronik koridordaysa, (ama özellikle de Foxy'nin seviyesi 0 iken) maskeyi takıp çıkarıyorum (1 saniye falan sürüyordur) ve biraz da olsa engelliyorum şu Altın Freddy'i.
NOT: Ayrıca müzik kutusunu 2 (en fazla 3) parça sarıyorum, maskeyi takıyorum, ışıkları kontrol ediyorum ve hızlı hızlı bunları tekrar ediyorum.
Golden Freddy koridordayken: SAKIN BİR DAHA KORİDORA TIKLAMAYIN, MONİTÖRE TIKLAYIN VEYA MASKEYİ TAKIN (%95 ihtimalle çalışıyor, denedim)
Golden Freddy ofisteyken: O kaybolmadan hemen maskeyi takın, bunu herkes bilir. Hiçbir yere dokunmayın, hemen kayboluyor ve anında sizi öldürüyor.
Golden Freddy sizi alakasız bir yerden çıkıp öldürürse, artık şansınıza küsün. Ona bir çözüm yok. Sadece önceden buna önlem almayı denemek (sanki gece boyunca koridorda veya ofiste durmadan Golden Freddy varmış gibi davranmak) gerekir bence.
Yani bununla uğraşmaktan cidden usta oldum artık oyunda