|Folcons| [Server Spawn Project by Neria]

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel bir map +1
Ve simetrik -10
Sizin gibi profesyonel builderler hep ayn tarz maplar yapıyor. Mineplex'in yeni lobisine girinde bir bakın lütfen, her yerde etkileyici detaylar var.
Onlarla beni kıyaslayamazsınız, üstün builder ekipleriyle çoklu olarak çalışıyorlar. Tek başıma benim yapabildiğim bu. Gerçekten Mineplex ekibinin kurduğu lobiyle benim kendi hazırladığım lobiyi karşılaştıracak kadar akıllısınız :)

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Onlarla beni kıyaslayamazsınız, üstün builder ekipleriyle çoklu olarak çalışıyorlar. Tek başıma benim yapabildiğim bu. Gerçekten Mineplex ekibinin kurduğu lobiyle benim kendi hazırladığım lobiyi karşılaştıracak kadar akıllısınız :)
En azından simetrik takıntısından vazgecebilirsiniz, bana göre pekte etkileyici olmuyor. Şafşaflı bloklarla süslenmiş 4/1 hatta 8/1'lik bir map oluyor. Düz, sürprizsiz bir map.
Mineplex'in lobisinide çok yükseltmeye gerek yok bence, basit birkaç adadan olusan bir map. Ama çok güzel o ayrı. Yapmak için değilde güzel bir lobi oluşturma niyetiyle yapıya baslayan bir kiside rahatca o tarz bir lobi yapabilir.

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
En azından simetrik takıntısından vazgecebilirsiniz, bana göre pekte etkileyici olmuyor. Şafşaflı bloklarla süslenmiş 4/1 hatta 8/1'lik bir map oluyor. Düz, sürprizsiz bir map.
Mineplex'in lobisinide çok yükseltmeye gerek yok bence, basit birkaç adadan olusan bir map. Ama çok güzel o ayrı. Yapmak için değilde güzel bir lobi oluşturma niyetiyle yapıya baslayan bir kiside rahatca o tarz bir lobi yapabilir.
Yaw adam gene çoşuyor biri durdursun :D

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim kapasitem bu kadar gel arttır

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine aynı haritanın başka renge boyanmışı, hayır kötü yapıyorsun demiyorum ama hep kare bi alanın etrafına bi bol desenli duvar yapıp kopyalayıp yapıştırıyosun farklı şeyler denersen daha güzel olabilir

GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi