TurkSemih
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
İlerde Yapacağım Haritalardan Biri Olan "For Family" Adlı Haritaya Benzeyen , Ama Bu Kez Kendi Ailen İçin Değil , Kral Darkness'a Karşı Dünyayı Korumak İçin Savaşacaksın . DEMO'da şu an Haritanın İlk Bölümlerinden Biri Bulunuyor . Umarım Beğenirsiniz . Bu Arada DEMO'da ki Bölüm Haritanın 9.Bölümüdür . Harita Yaklaşık 50 Bölüm Olacaktır Muhtemelen . İşte DEMO'da ki Bölümden Bazı Kareler :
NOT : KARANLIK LORD = KRAL DARKNESS
NOT2 : HİÇBİR HARİTADAN ALINTI YAPMADIM BURADA KENDİ EMEĞİMLE YAPIYORUM HARİTALARI . "ÖZENTİ" VB... ŞEYLER SÖYLEMESSENİZ SEVİNİRİM .
İndirme Linki :
VirüsTotal :
Umarım Beğenirsiniz
NOT : YARIN PLANET WARS EKLENECEK
BEKLEMEDE KALIN ! 
Devam Eden Projelerim :
1. Super Heroes Challenges (%7'si Tamamlandı) (Yeni Nesil Ve İddialı Bir Adventure Haritası)
2. The Burglar Life (Henüz Başlanmadı) (Kapsamlı Bir Hikaye)
3. Racing Adventure (Henüz Başlanmadı) (Geniş Bir Yarışçı Hikayesi)
4. The Special Games (%16'sı Tamamlandı) (Bol MiniGame Bulunan Bir Eğlence Haritası)
5. For Family (Henüz Başlanmadı) (En İddialı Olacağımız , İçinde Hüzün , Aksiyon , Macera , Eğlence Bulunan , Çok Kapsamlı Bir Hikaye)
6. Tower Wars (%12'si Tamamlandı) (Story Mode , Çoklu Oyunculu , Botlarla Maç , Eğitim Modu Bulunuyor)
7. Planet Wars (%100'ü Tamamlandı) (4 Kişilik Çok Eğlenceli Bir Oyun) (Yarın Eklenecek)
8. Mystery Quest (%3'ü Tamamlandı) (RPG Bir Oyun,Kapsamlı Bir Hikaye)
NOT : KARANLIK LORD = KRAL DARKNESS
NOT2 : HİÇBİR HARİTADAN ALINTI YAPMADIM BURADA KENDİ EMEĞİMLE YAPIYORUM HARİTALARI . "ÖZENTİ" VB... ŞEYLER SÖYLEMESSENİZ SEVİNİRİM .
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
İndirme Linki :
Giriş yap veya üye ol.
VirüsTotal :
Giriş yap veya üye ol.
Umarım Beğenirsiniz
NOT : YARIN PLANET WARS EKLENECEK
Devam Eden Projelerim :
1. Super Heroes Challenges (%7'si Tamamlandı) (Yeni Nesil Ve İddialı Bir Adventure Haritası)
2. The Burglar Life (Henüz Başlanmadı) (Kapsamlı Bir Hikaye)
3. Racing Adventure (Henüz Başlanmadı) (Geniş Bir Yarışçı Hikayesi)
4. The Special Games (%16'sı Tamamlandı) (Bol MiniGame Bulunan Bir Eğlence Haritası)
5. For Family (Henüz Başlanmadı) (En İddialı Olacağımız , İçinde Hüzün , Aksiyon , Macera , Eğlence Bulunan , Çok Kapsamlı Bir Hikaye)
6. Tower Wars (%12'si Tamamlandı) (Story Mode , Çoklu Oyunculu , Botlarla Maç , Eğitim Modu Bulunuyor)
7. Planet Wars (%100'ü Tamamlandı) (4 Kişilik Çok Eğlenceli Bir Oyun) (Yarın Eklenecek)
8. Mystery Quest (%3'ü Tamamlandı) (RPG Bir Oyun,Kapsamlı Bir Hikaye)
Son düzenleme: