AirKing
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Ben Borakan Yani AirKing . Sunucumda Rehber Alimi Yapiyorum . Sunucu IP Si : ForceNetwork.serv.nu
IP Si Bedava Server IP Si Ama Aslinda Parali Bir Sunucu!!! ASLA VE ASLA Kapanmaz . 7/24 Aciktir . Ve 1.8 Dir . Gelir Gelmez ''Abi Rehber Veya Mod Yap'' Demek Yok!! Çekilişle Rehberler Alincaktir Ve 3 Tane Alincaktir . Ilk D.Rehber . Sonra Rehber . Sonrada S.Rehber Verilecektir!! Rütbe Anlamlari
D. Rehber - Deneme Rehber - Test Rehber Gibi
Rehber - Normal Rehber - Bilgili Olursaniz
S. Rehber - Süper Rehber - Asiri Bilgili Olursaniz
Simdi Geldik Sunucu Kaç Kişilik?? Sunucu Tam Tamina 1500 Kişiliktir!! Eğer Sunucu Dolarsa 3000 Kişilik Yapacağiz .
Sunucunun Plugin Kapasitesi Ne Kadar?? Sunucunun Plugin Kapasitesi Sinirsiz . Eğer Onerebileceğiniz Bir Plugin Olursa Bana Forumdan Mesaj Atin
Ha Bu Arada Ben Alihan06
Iyi Gunler Sunucuya Girmeyi Unutma
IP Si Bedava Server IP Si Ama Aslinda Parali Bir Sunucu!!! ASLA VE ASLA Kapanmaz . 7/24 Aciktir . Ve 1.8 Dir . Gelir Gelmez ''Abi Rehber Veya Mod Yap'' Demek Yok!! Çekilişle Rehberler Alincaktir Ve 3 Tane Alincaktir . Ilk D.Rehber . Sonra Rehber . Sonrada S.Rehber Verilecektir!! Rütbe Anlamlari
D. Rehber - Deneme Rehber - Test Rehber Gibi
Rehber - Normal Rehber - Bilgili Olursaniz
S. Rehber - Süper Rehber - Asiri Bilgili Olursaniz
Simdi Geldik Sunucu Kaç Kişilik?? Sunucu Tam Tamina 1500 Kişiliktir!! Eğer Sunucu Dolarsa 3000 Kişilik Yapacağiz .
Sunucunun Plugin Kapasitesi Ne Kadar?? Sunucunun Plugin Kapasitesi Sinirsiz . Eğer Onerebileceğiniz Bir Plugin Olursa Bana Forumdan Mesaj Atin
Ha Bu Arada Ben Alihan06
Iyi Gunler Sunucuya Girmeyi Unutma