Forestry Modu Hakkında Yardım

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Ben Arıcılığa Başladım Ama Mesela arılarım var fakat bu arıların princess sayısını nasıl arttıracam her seferinde 1 tane princess ve 2-3 tane drone geliyor princess sayısını nasıl arttıracam ?

ProDota

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çoğaltamıyorsan Ya Modda Sıkıntı Vardır Yada Mod Buga Girmiştir...

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Princess çoğaltabilmek için doğaya çıkıp Hive kırman gerekiyor. Gerekli breedingler ile o princess'i genetik olarak değiştiriceksin. Yani bir operasyonda 2 tane princess çıkmıyor.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Princess çoğaltabilmek için doğaya çıkıp Hive kırman gerekiyor. Gerekli breedingler ile o princess'i genetik olarak değiştiriceksin. Yani bir operasyonda 2 tane princess çıkmıyor.
ben beehappy denen bir packdeyim hive yok elimde 1 forest princess falan var mutasyon geçirteceğim ama eninde sonunda bana princess gerekecek ve bütün princesslerden 1 tane var :(

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
ben beehappy denen bir packdeyim hive yok elimde 1 forest princess falan var mutasyon geçirteceğim ama eninde sonunda bana princess gerekecek ve bütün princesslerden 1 tane var :(
Gördüm ancak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinde de dediğim gibi yazıyor. Görevler vb. şekilde elde edeceksiniz yada en çok işinize yarayacak şekilde mutasyona uğratacaksınız.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gördüm ancak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
üzerinde de dediğim gibi yazıyor. Görevler vb. şekilde elde edeceksiniz yada en çok işinize yarayacak şekilde mutasyona uğratacaksınız.
Kusura Bakma Benim Salaklığım Görev Kitabının Altında Store Diye Bir Yer Varmış :D Ürettikleri Şeyleri Satarak Alıyor Muşuz :D