+ForeverNetwork|Faction|1.8/1.8.8|Güzel Bir Oyun İçin+

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
(̲̅F̲̅)(̲̅o̲̅)(̲̅r̲̅)(̲̅e̲̅)(̲̅v̲̅)(̲̅e̲̅)(̲̅r̲̅) (̲̅N̲̅)(̲̅e̲̅)(̲̅t̲̅)(̲̅w̲̅)(̲̅o̲̅)(̲̅r̲̅)(̲̅k̲̅)
IP:Yok (Kalıcı Yasaklanma)Network.batihost.com
Site:Yok (Kalıcı Yasaklanma)NW.mc.tc

Özellikler
Ram: 3 GB
Sunucu Türü: Faction
Kaç Kişilik: Sınırsız Ayarlanıyor, Ama Şu An 44

Yetkili Kadromuz
[REHBERLER HARİÇ]

Resimler
Spawn;

Market;

Hammadde Ve Lapis;

Enchant; [Örse Gerek Yok Spawn İçinde İkiside]

Diğer Warplar Sunucuda

İyi Günler!

ÖNEMLİ
Birisi sunucuya geldi ve eskidenYok (Kalıcı Yasaklanma)Network'un sahibi olduğunu idda etti ve şahsen haberim var. Youtubede serverlerinin tanıtımının videosunu gördüm. Asıl olay eğer adı kaldırmazsam dava açacağı. Nerden uyduruyorsa artık ad hakkı sunucusu 3 ay önce kapanmış ve şu an iptal durumda olan adama aitmiş. Ben inanmıyorum görüşlerinizi yazın. Dava açma ihtimali yok çünki ben araştırdım bu dava sebebi değil. Ad patenti bende şu an kapattığı için kullanmıyor sayılır.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başarılar dilerim, eksikleriniz var kısa sürede tamamlayacağınızdan eminim.

AjStyles

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
gerçekten çok eksik var önce konu tasarımını değiştirin :/

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Herkeze Teşekkürler! Sorunları Bana Yazarsanız Düzeltmeye Çalışırız. İyi Günler

OynaFactionTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
öncelikle merhaba konuya biraz daha özen gösterirseniz daha çok oyuncu çekersiniz ve yapılarda aynı şekilde ve şu isim konusunda kafanızı yormayın boş yapıp giden insanlar aynısını bizim sunucumuzada yaptılar

BlueB3y

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ne zamandan beri hub olmayan sunucular network oluyor? hadi onu geçtim Serverde plugin paketi diye bir şey yok girdim gözlerim kanadı çıktım insan < > işaretlerini kaldırır.Berbat Sunucu:tehdit:

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımı kısa olmuş keşke sunucunuz hakkında birkaç bilgi daha verseydiniz.Başarılar!

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
öncelikle merhaba konuya biraz daha özen gösterirseniz daha çok oyuncu çekersiniz ve yapılarda aynı şekilde ve şu isim konusunda kafanızı yormayın boş yapıp giden insanlar aynısını bizim sunucumuzada yaptılar
Teşekkürler. Dikkatli Olacağız.

Öncelikle ne zamandan beri hub olmayan sunucular network oluyor? hadi onu geçtim Serverde plugin paketi diye bir şey yok girdim gözlerim kanadı çıktım insan < > işaretlerini kaldırır.Berbat Sunucu:tehdit:
Buraya Tehtidemi Geldiniz Yoksa Oyun Oynayamı. Yahu insan chattaki <> İşaretlerinemi takar yav. Plugin Paketi Yapılacak İkidebir güncelleme atılıyor. istemiyorsan girme tutan yok
Konu tasarımı kısa olmuş keşke sunucunuz hakkında birkaç bilgi daha verseydiniz.Başarılar!

BlueB3y

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Buraya Tehtidemi Geldiniz Yoksa Oyun Oynayamı. Yahu insan chattaki <> İşaretlerinemi takar yav. Plugin Paketi Yapılacak İkidebir güncelleme atılıyor. istemiyorsan girme tutan yok

Öncelikle Şunu Söylemek isterim daha bitmemiş bi sunucuyu paylaşmayın bizde ona göre yorum yapalım.2. olarak yazdığım cümlede TEHTİT içeren bi mesaj yok?

Joxsy

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Builderi başka bir sunucuda gördüm sanki..
Konu tasarımını değiştiriniz.