Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben minecraft'a yeni başladım modlu oynamak istiyorum ama oynayamıyorum birkaç arkadaşa sordum forge diye bir şey yüklememiz lazımmış ben beceremedim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
Öncelikle forge`u hangi sürüe yükleyeceksen onu kere oynamak zorundasın. yoksa liybraries yüklerken hata verir. forge`u bu siteden indirebilirsin : files.minecraftforge.net
Bu adresten istediğin sürümün installer`ini yükleyeceksin.Açıp yükleye bastığında yüklemiş olacaktır. Sonra versions dosyasına girip ordaki forge dosyasının içindeki jar dosyasına ya da mods dosyasına modları atarak oynayabilirsin. Ancak Mods klasörünün gelmesi için forge profilinde kez oyuna girmen gerekir.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.