ForgeModLoader Kurulumu 1.6.2

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
bende daha farklı bir şey çıkıyo ilk açılışında winrar çıktı open with java deyip tıkladığımdada java indirme ekranı gibi olan şey çıkıyo devam ete basınca şartlar çıkıyo onlarıda kabul edince bir şey olmuyo kendini kapıyo :(

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
bende daha farklı bir şey çıkıyo ilk açılışında winrar çıktı open with java deyip tıkladığımdada java indirme ekranı gibi olan şey çıkıyo devam ete basınca şartlar çıkıyo onlarıda kabul edince bir şey olmuyo kendini kapıyo :(

Fotoğraflarla gösterirsen sevinirim. Böyle bir sorunla karşılaşmadığım için direk cevap veremedim :)

mehmoking

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ekran görüntüsü nası çekiliyo söylersen sevinirim :)
özür dilerim boşuna kalabalık yapıyorum ama flash player sürümünden olsa gerek konuşma başlatamıyorum Minerkingxx6 sen bir konuşma başlat benimle konuşalım :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1378585806,1378585691][/DOUBLEPOST]Bu arada forge yi yükleyince oyunu açamıyorum menüde kapanıyo
:ortalama.

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İşime çok yaradı. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

atomkar3

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Game ended with bad state (exit code 1)

Deleting C:\Users\Atakan35\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.6.4-Forge9.11.1.922\1.6.4-Forge9.11.1.922-natives-18597756296121 bu hatayı alıyorum acil yardımmmmmmm sadece not enoght item modunu yükleyince böle oluyo

Elibrone

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba dediğinizi yaptım ve aynı yerden aynısını yükledim.

Sonra onu açıp Install'e bastım, ayarlar aynı sizinki gibi duruyordu .minecraft'a kadar her şey aynıydı.

Sonra Install dedim ve şu hatayı aldım modu yükleyemiyorum :(

Ranork

Lapis Toplayıcısı
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhaba dediğinizi yaptım ve aynı yerden aynısını yükledim.

Sonra onu açıp Install'e bastım, ayarlar aynı sizinki gibi duruyordu .minecraft'a kadar her şey aynıydı.

Sonra Install dedim ve şu hatayı aldım modu yükleyemiyorum :(

Elibrone

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Videodakilerin hepsini yaptım ama yinede olmadı, ayrıca bu video server forge için sanırsam. Ben yinede yaptım hala aynı hatayı alıyorum :(