Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Tek giriş sağlamdı diğerinde bozulmuş olabilirHafızayla ilgili sorun var ram veya ram slotu zarar görmüş, girişler sağlamsa ram değiştirmekten başka çözüm yok.
Tek giriş sağlamdı diğerinde bozulmuş olabilirHafızayla ilgili sorun var ram veya ram slotu zarar görmüş, girişler sağlamsa ram değiştirmekten başka çözüm yok.
Üstü oku. İçine etmekle alakası yok.Bilgisayarın İçine Eden Bir Aday Daha...
Üstü oku. İçine etmekle alakası yok.
Söylemesi kolayBilgisayar Eskiyse Çöpe At Yenisini Al Belki Windows XP ve 10fps den Kurtulursun![]()
Anlamadım her zaman attigim format olmuyor.Sorun ramda işlemcide ekran kartında vs vs de değil. Aşağıyı dikkatlice oku yeter.
Bu sorun bende de var ve çözümünü de biliyorum. Belli ki xp ye dönmek istemişsin. Ancak XP şu an tüm bilgisayarlarda kullanılan HDD sistemini desteklemiyor. BIOS'a gir Sata Mode: AHCI Olan yeri Compaliable yap. O zaman kurulacaktır. Senin biosunda farklı isimlerde olabilir. Sata Mode gibi bir şey ara onu AHCI dan Compaliable yap yeterki. O zaman sorunun çözülecektir.[DOUBLEPOST=1409810661,1409810543][/DOUBLEPOST]Ekleme: Compaliable'nin diğer adı IDE. Compaliable'yi bulamazsan IDE varsa onu seç.[DOUBLEPOST=1409810721][/DOUBLEPOST]2. Ekleme: Senin için bir de yabancı kaynak buldum şimdi:
If you are trying to install the Windows XP from scratch on the laptop, please BE SURE that you put the Hard Drive on "Compatibility" mode in BIOS, which was defaulted to "AHCI" (Compatibility is also known as IDE).
Otherwise, you will experience the "blue screen" issue. To change that setting, you need to do the following:
1. Press F2 when booting up the computer
2. Select 'Config', then 'Serial ATA (SATA)'
3. Change controller option to 'Compatibility' / 'IDE'[DOUBLEPOST=1409810772][/DOUBLEPOST]@Leolutanis
Tamam işte BIOS'a girip ayar değiştireceksin o mavi ekran sorunları düzelecek.Anlamadım her zaman attigim format olmuyor.
Hangi ayarı nasıl değiştiricem anlatirmisinTamam işte BIOS'a girip ayar değiştireceksin o mavi ekran sorunları düzelecek.
Üste yazdım ama tekrar yazıyorum:Hangi ayarı nasıl değiştiricem anlatirmisin
Onlar yok isteÜste yazdım ama tekrar yazıyorum:
Bios'ta ki Sata modunu AHCI dan IDE ya da Compatibility yapacaksın...
Biosa F2 DEL ya da ESC ile girebilirsin
Bios settings bilgisayar açılırken çıkıyor F2 te basınca açılıyo diğer adımları bulamadımSakın bana biosu bilmediğini söyleme bu arada. Bilmyorsan yardımcı olamam.
Teamviewer bilgisayaırna biostayken bağlanabilse hallederdim...Bios settings bilgisayar açılırken çıkıyor F2 te basınca açılıyo diğer adımları bulamadım
Yeni mavi ekran hatasida geldi bilgisayarcıya götürücemTeamviewer bilgisayaırna biostayken bağlanabilse hallederdim...