oğuzhan41tr
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaslar lütfen yardım edin bana format ile ilgili program önerirmisiniz ? ve format attigimda silinmemesini istemedigim bazi program ve oyunlari ne yapcaz lütfen yardim
Windows.old klasörü oluşturarak o bilgileri kurtarırsın fakat driver vs. kurtarılamaz yani onları yüklemen gerekir tekrardan.İnternetten araştır bi DVD veya CD bul.Nero'muydu neydi onu indir.Format dosyalarını araştır indir istediğin işletim sistemini.Nero ile bootable hale getir dosyaları cd içine atıp.Internette ayrıntılı bilgi var eğer istersen bulup atabilirim.
bi zahmet buularmısın
Hangi işletim sistemini istiyorsun ? Windows 8 mi 7mi Linuxmu ?
Kardes bi kisi de format atmisti negüzel direx diye program indirmis format attirio bende diyomki format nasil atilir fakat bazi programlari oyunları silinmemesini istiyorum pc windows 7 ultimate
Ram kaç GB ? CD varsa yapabilirsin formatı senin dediğin bilgisayardan yapma olayını bilmiyorum.
2,00 GB kardes Ben formati niye atiyorum biliyormusun hani bilgisayara tikladiginda GB yi gösteriyor ya o çok az onu cogaltmak icin format atmak istiyorum buseferde oyunlarimin bazi programlarin silinmesine kiyamiyorum onlari ne yapmaliyim bukadar
BAZI olarak yapamazsın hepsini saklayabilirsin.Yani senin işine yaramaz bu sefer teker teker sileceksin.Bazı bilgileri kurtarma diye bir olay yok formatta.Ya hepsi yada hiçbiri.
Kardes ama Bilgisayarimın icindeki GB çok az sölesem dalga gecersin onu cogaltmak istiyom anladınmı arkadasım :/
Bu benimle alakalı değil.Bunu silerek azaltırsın.Formatla azaltırsan ya hepsi gider yada hepsi kalır Windows.old klasörünün içerisinde.Yani bu bi çözüm değil.Tabii ki şöyle bir olay yoksa yani normalde diskin 500 GBdir Windowsta 300 gözüküyordur biçimlendirmen gerekiyordur 500'e çıkarman gerekiyordur.Tabi o konu içinde bütün dosyalarının gitmesi lazım yada Alırsın bi harici harddisk veya ekstra takarsın yedeklersin formatlarsın tekrar yüklersin önemli dosyalarını.
Peki saolson olarak bana bir format programı önerirmisin ?
Format programı diye bir şey yok.Alırsın cdyi indirirsin dosyaları cdye yazdırırsın nerodan.
Gb cogaltma yöntemleri var ama çok az çok cogaltmak istiyorum ya
Ne içiyorsun söyle bende ondan içeyim ?