command /araştırmaadmin:
permission: araştırma.admin
permission message: &4Araştırma Admin Panelini Açmak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsin !
trigger:
close player's inventory
wait 1 ticks
open chest with 1 rows named "&4&lAraştırma Admin" to player
wait 3 ticks
format slot 0 of player with emerald named "&6&lAraştırma İtemi" with lore "&6&lAraştırma İtemi&5&l'ni Verir." to close then run [make player execute command "araştırmaitemi"]
command /araştırmaitemi: #Araştırma Eşyasını Verir.
permission: araştırma.kurucu
permission message: &4Araştırma İtemini Almak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsiniz !
trigger:
give emerald named "&6&lAraştırma İtemi" to player
send "&4Araştırma İtemini Aldınız !"
deniycem saol[DOUBLEPOST=1439481495,1439480890][/DOUBLEPOST]tamam oldu sefer [] bunları bilmiyordum.yazdığım bir skripten örnekKod:command /araştırmaadmin: permission: araştırma.admin permission message: &4Araştırma Admin Panelini Açmak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsin ! trigger: close player's inventory wait 1 ticks open chest with 1 rows named "&4&lAraştırma Admin" to player wait 3 ticks format slot 0 of player with emerald named "&6&lAraştırma İtemi" with lore "&6&lAraştırma İtemi&5&l'ni Verir." to close then run [make player execute command "araştırmaitemi"] command /araştırmaitemi: #Araştırma Eşyasını Verir. permission: araştırma.kurucu permission message: &4Araştırma İtemini Almak İçin Yeterli Yetkiye Sahip Değilsiniz ! trigger: give emerald named "&6&lAraştırma İtemi" to player send "&4Araştırma İtemini Aldınız !"
yok saol benimki özel bi skript, yayınlamayı düşünmüyorum ayrıca.Krdş İstersen Beraber Yazabiliriz İlk Skriptimi Yazdım Araştırma Skripti = https://forum.gamer.com.tr/konu/arastirma-skripti-v-0-1.289490/