Format sonrası kurduğunuz programlar neler ?

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Chrome, Notepad++, Skype, Vegas Pro 11.0, Photoshop CS6, Mirillis Action, Eclipse, Sibelius 6, Synthesia, Finale 2014, Internet Download Manager, Winrar, JD GUI, Origin, Steam, AIDA 64, uTorrent, TeamSpeak 3, Unlocker, TeamViewer

Son düzenleme:

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Dosyaları saklaya basıyorum hep :D en son VLC kurdum. İndirdiğim kaliteli filmi bitek o oynattı.

TheKordon

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
(İlk öncelikle bunların hepsini WPI program tipiyle hepsini aynan yükleyebilirsiniz)
Eğer Windows 8 ve 8.1 kullanıyorsan Java 8 Update 51 64 bit Ve 32 bit yüklemeni tavsiye ederim.
Eğer daha düşük kullanıyorsan Java 7 32 Bit Ve 64 Bit kullanmanı tavsiye ederim. Çünkü Minecraft oynarken yapısı bu.
Adobe flash player, winrar, Office özellikle, 7Zip Irfanview Winamp Adobe Reader (Pdfler için.)
Ayrıca anti virüs önermem sen kendin zaten virüse karşısın sen anti virüssün !
Yüklersen Mc Afee al derim Advisor ile destek sağlıyor güzeldir.
Ayrıca Vlc yükleyebilirsin. Vlc media playerde film izlersin hem %200'e kadar ses çıkıyor lan.
Oyunlar için Origin Ve Steam.
Ekliyeceksen Steam Kordon ya da Kordonfb diye aratabilirsin.
Skype Hamachi Ve Notepad ++ da gerekli programlardan bazılarıdır.

[DOUBLEPOST=1438500807,1438500612][/DOUBLEPOST]Ayrıca Kalıplar için Ultra İso veyahut Daemon Toolsu unutma.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
WinRaR,Nvidia GPU Tweak,Mozilla Firefox,Minecraft,Photoshop (en az CS5)

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
mc ye bulaşmamak için Java'yı kurma, chrome (neden kurduğumu bilmiyorum kullanmıyorum bile), drivers :p , Windows defender kaldırma işlemi :) , unreal engine, unity, torrent

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
+Format Sonrası Kurduğunuz Programlar ve Yaptığınız Şeyler Nedir ?
-Google Chrome , Notepad++,Crysis3,JDK,Minecraft,Çerezlik Flash Oyunlar,Blender 3D,Unity,Bandicam,BungeCoord,Spigot,Tonlarca Skript ve Plugin,Amaçsız Hayal Klasörleri,Tonlarca Gereksiz Programı Test Etmek ve Bunların Hepsini Tek 1 Klasöre Koyup O Klasörün İçindede Bir Sürü Klasöre Ayırıp Hepsini Düzene Sokmak ._.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Driver'lar :D
Java[Mangıraft içün], Adobe CS5 Serisi (Toplu Setup iyi oluyı her ne kadar 60GB olsa da :D), Wise Care, Camtasia Studio, [Visual Studio, Unity 3D {Bura sana lazım değildir muhtemelen :D }]

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Steam, java, skype, putty, navicat, winrar, ts3, notepad++, filezilla

U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Skype,steam,java,winrar,Chrome,AutoHotkey,Eclipse,Action bu kadar. oyunları saymasak bukadar oluyor işte.