Format

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ablamın Asus K555L model laptopunun içindeki format cdsinden başka bilgisayara format atmaya çalıştığımda
The drivers in this disk are not compatible with your hardware.
hatasını alıyorum. Bilgisayarı cd üzerinden açmaya çalıştığımda Bootmgr eksik yeniden başlat ctrl+alt+del hatası alıyorum.
Cd sürümü win 8.1 64 bit kullandığım sürüm win 7 32 bit yardım istiyorum

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
CD ile farklı sürüm ve bit değeri olan bilgisayarı formatlayamayacağını söylemek ayıp gibi geliyor, oyunların bile 32bit 64bit ayrı versiyonları var. Driverlar da farklı değil. (64 bit sistem 32'yi kaldırabilir ama vice versa işe yaramaz.)

Senin yapmaya çalıştığın yıldız tornavidayla düz başlı vida sökmeye çalışmak. (Düz başlı tornavidayla yıldız vida bir nebze de sökülür.)

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CD ile farklı sürüm ve bit değeri olan bilgisayarı formatlayamayacağını söylemek ayıp gibi geliyor, oyunların bile 32bit 64bit ayrı versiyonları var. Driverlar da farklı değil. (64 bit sistem 32'yi kaldırabilir ama vice versa işe yaramaz.)

Senin yapmaya çalıştığın yıldız tornavidayla düz başlı vida sökmeye çalışmak. (Düz başlı tornavidayla yıldız vida bir nebze de sökülür.)
Peki Windows'u komple kaldırsam ve öyle kursam işe yarar mı? Veya yapılabilecek bir şey söyleyebilir misin?