PraciansFVR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar Bilgisayar Minecraftı Açıyordu format attırdıktan sonra bu hatayı veriyor çözümünü bilen lütfen yardım edebilirmi??
şimdi denedim güncel sürümü kullanıyor hala aynı hatayı veriyorEkran kartını güncellemeyi dener misin ?
Ekran kartının modeli ne ve nereden güncelledin? Belki yardımcı olabilirim.şimdi denedim güncel sürümü kullanıyor hala aynı hatayı veriyor
görüntü bağdaştırıcıları sürücü oradan modelini bulamadımEkran kartının modeli ne ve nereden güncelledin? Belki yardımcı olabilirim.
tamam başka sürümü nerden yüklicem ekran kartının modeli nvidia standartKardeş başka sürüm ile kullan ve %appdata%den minecraft klasörünü silip minecraftı tekrar yükle
Nvidia ne? GTX750, GT630, GTX980 vs. bunun gibi.tamam başka sürümü nerden yüklicem ekran kartının modeli nvidia standart
güncelleştirdim ama hala aynı
standart vga yazıyorOpenGL sorunu. Ekran kartıyla alakalı. Ekran kartı driver'ını güncelle.
Nvidia ne? GTX750, GT630, GTX980 vs. bunun gibi.
Çalıştır'a dxdiag yazarak öğrenebilirsin.
dxdiag'ı açıp ekran görüntüsünü atar mısın? hizliresim iyi olur imgur görünmüyor bende.standart vga yazıyor
biraz işim var nerden bakıldığını söylermisin bakiyimdxdiag'ı açıp ekran görüntüsünü atar mısın? hizliresim iyi olur imgur görünmüyor bende.
Çalıştıra dxdiag yaz aç onu bir şey sorarsa hayır de. Üstten ekran'a gel ekran görüntüsü alıp buraya at.biraz işim var nerden bakıldığını söylermisin bakiyim