FORMERKİNGDOM Yep yeni bir eğlenceye hazır mısın ? Sadece Opskyblock ve Hardsurvival

268hasan268

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
1 saat önce foruma kayıt olup, sadece buraya yorum yapan insanlar :fp:
Beni kastediyorsan ben foruma yabancı değilim.Kayıtlı değildim sadece.Aktif mc oyuncusuyum.Sadece eskiden severek oynadığım adam sw açmış destek amacıyla yorum yaptım.
Yaptığım yorumda da haklı gibi görünüyorum sw sarıyor.

Uzun zamandır böyle hem abartılı olmayan hem hardsurvival server arıyordum.Tam eski tadı tutturmuş galiba

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Beni kastediyorsan ben foruma yabancı değilim.Kayıtlı değildim sadece.Aktif mc oyuncusuyum.Sadece eskiden severek oynadığım adam sw açmış destek amacıyla yorum yaptım.
Yaptığım yorumda da haklı gibi görünüyorum sw sarıyor.

Uzun zamandır böyle hem abartılı olmayan hem hardsurvival server arıyordum.Tam eski tadı tutturmuş galiba
Kaydolma ve sunucuya yorum yazma süreleriniz arasında pek fark yok, ayrıca tek buraya mesaj yazmışsınız

kyormaz

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
açıkça söylemek gerekeli bu forumda baya uzun zamandır varım sade hesap açmadım bu benim yöneyim ekimdine oldugum 6.server

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Bu seni niye bu kadar gerdi onu anlamadık kardeş
isteyen istediğini yapar seni ilgilendiren ney yani
hadi şimdi bak işine canım benim
Yani salak saçma sunucuların diğer insanların gözünde iyi görünmesi beni ilgilendiriyor, gidip foruma mesaj yazın ödül vereyim diyecek kadar basit ve amatör bi sunucusunuz, haritalarınız milattan kalma, konu tasarımı zaten göz kanatıyor, sistemler desen girip bakılacak ve her sunucuda bulunan klasik sistemler. ayrıca o kadar kaliteli olduğunuzu iddia edip bir domain alamamanız çok komik. HADİ YALLAH BAK İŞİNE, 1 HAFTA SUNUCU İÇİN UĞRAŞSAM %100 DAHA İYİSİNİ AÇARIM

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Sunucuya bi gireyim dedim lobide kit veriyor :fp:, opskyblockda daha setspawn çekmesini bilmiyorsunuz, oyuncularda beğenmemişki 0 online :D

furkan1511

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yani salak saçma sunucuların diğer insanların gözünde iyi görünmesi beni ilgilendiriyor, gidip foruma mesaj yazın ödül vereyim diyecek kadar basit ve amatör bi sunucusunuz, haritalarınız milattan kalma, konu tasarımı zaten göz kanatıyor, sistemler desen girip bakılacak ve her sunucuda bulunan klasik sistemler. ayrıca o kadar kaliteli olduğunuzu iddia edip bir domain alamamanız çok komik. HADİ YALLAH BAK İŞİNE, 1 HAFTA SUNUCU İÇİN UĞRAŞSAM %100 DAHA İYİSİNİ AÇARIM
Beğenmiyorsan serverimden uzak durabilirsin