Fornite Unsupported Os Hatası

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

DVlHVgSWsAEXtQd.jpg

Fortnite Unsupported Os Hatası
Aldığınız hata yüzünden oyuna giremiyor musunuz? Bu hata sizi rahatsız edip oyunu oynamanıza engel mi oluyor? O zaman yanınıza buz gibi bir limonata alın ve bu konuyu okumaya başlayın.

Fortnite Nedir?
Fortnite, Epic Games tarafından geliştirilmiş ve 25 Temmuz 2017'de çıkmıştır. Fortnite Battle Royale modunda 100 kişiye karşı savaştığımız bir oyun modudur diyebiliriz. Bunu yaparken çeşitli şeyler inşa edebilirsiniz. PUBG'de olmayan bu imkanın bu oyunda olması benim gözümde artı bir değer kazandırdı diyebilirim. Oyun şu an Xbox One, PlayStation 4, Mac OS ve Microsoft Windows platformlarında bulunmaktadır. Ayrıca Fortnite Battle Royale modu ise ücretsizdir. Dilerseniz bu güzel oyunu da ücretsiz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Unsupported Os Hatası Nasıl Çözülür?
Bu sorun başınızı mı ağrıttı? O zaman çözümüne geçme vakti geldi. Eğer Unsupported Os hatasını alıyorsanız bilgisayarınızın 32 bit olmasından kaynaklıdır diyebiliriz. Çünkü Fortnite 64 bit isteyen bir oyunken siz gidip 32 bit kullanırsanız bu hatayı almanız gayet doğaldır. Eğer hatayı kökten çözmek istiyorsanız bilgisayarınıza format atarak 64 bit kullanabilirsiniz. Eğer bunu yaparsanız büyük bir ihtimalle hatanız çözülecektir. Böylece bu baş ağrıtıcı hatadan kurtulup oyunun o güzel atmosferinde güzel bir oyun keyfine kavuşabilirsiniz. Artık siz de o 100 kişi arasında yeteneklerinizi göstererek ve yaptığınız inşaatlarla neler yapabileceğinizi onlara gösterin derim.

Burada bir konunun daha sonuna gelmiş bulunuyoruz.
İyi Forumlar!
 


Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
Mesajlar
2,060
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
2,108
Puanları
6,790
Bilgisayarınız 32 bitse büyük ihtimal 4 gb'dan az raminiz vardır. Bu haldeyken sakın 64 bit kurmayınız, bilgisayarınızın performansı düşer.
 

Üst