Fortnite Map

Darkkandadr

❌⚖❌ Everybody knows the good guys lost...
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
oyun-forumu.png

fortnite map.jpg

Fortnite Map

Selamlar sevgili Forum Gamer okuyucuları sıcak bir Cumartesi gününden size sesleniyorum! Umarım tatiliniz güzel geçiyordur diyerek konuma başlamak istiyorum. Peki bugün konumuz ne? Fortnite Haritası! Bu konumuzda haritamızı güzelce tanıyacağız. Buyurun konuya geçelim.

Öncelikle Fortnite diğer Battle Royale oyunlara göre haritası daha küçük bir oyun bu yüzden haritada ulaşımı sağlamak hızlı ve kolay oluyor. Sezon 5’de gelen arabalar ile ulaşım çok daha kolay ve hızlı. Çölden bir araba bulup her yere çok hızlı bir şekilde gidilebiliyor. Ayrıca eğer ekipli girerseniz hepiniz bir arabaya sığabiliyorsunuz böylece haritada ulaşım hızlı ve toplu bir şekilde oluyor. Arabanın çok ses çıkarması yerinizi belli edebiliyor fakat bu riski almaya değebilecek bir avantaj hızlı gitmek. Yeni başlayan oyuncuların bir sıkıntısı da sandıkların vb. şeylerin yerlerini bilmemesi. Oyunu oynadıkça bütün sandıklara, eşyalara vb. şeylerin yerini öğreniyorsunuz fakat eğer oyuna yeni başladıysanız bu sıkıntı oluyor. Bu sıkıntıyı çözmek için bir sitemiz mevcut. Bu sitede sandıkların yerlerini görebilirsiniz.

ign.com/maps/fortnite/battle-royale-hi-res

Ayrıca bu bağlantıdaki siteden sadece sandık yerleri değil otomat makineleri, mektuplar (havada duran fortnite yazısı), film kameraları ve ördekler bulunmakta. Sitede sanırım çöl yeni eklendiğinden dolayı çöldeki sandıklar ve benzeri şeyler henüz eklenmemiş. Büyük ihtimalle yakında o şeylerde eklenir.

Fortnite haritası hiçbir zaman sabit kalan bir harita değil her sezonda bir şeyler değişiyor veya sezon ortasında sezon 4’deki gibi portallar mı dersiniz gökyüzünün yarılması mı dersiniz daha birçok şey değişiyor. Bu değişiklere ayak uydurmak içinde bol bol oyunu oynamanız gerek. Açıkçası ben bu değişimleri olumlu buluyorum çünkü sürekli yeni şeyler eklenmesi veya değişmesi oyuna renk katıyor.

Bir konumun daha sonuna geldim okuduğunuz için teşekkürler iyi forumlar dilerim. :kgül: