OrangeLemon
Let it die
- En iyi cevaplar
- 0
Hahaha çok gomighh ıgggDxD fotoğraflarınız aynıydı xD
Papayayjii oy bi keeŞşş, paparazzi bunlar.
Doktor kanser hastası oldum ne yapmalıyımÇok şaşırtıcı bilgilerle karşı karşıyayız.
![]()
Hahaha çok gomighh ıgggDxD fotoğraflarınız aynıydı xD
Papayayjii oy bi keeŞşş, paparazzi bunlar.
Doktor kanser hastası oldum ne yapmalıyımÇok şaşırtıcı bilgilerle karşı karşıyayız.
![]()
Hahaha çok gomighh ıggg
Papayayjii oy bi kee
Doktor kanser hastası oldum ne yapmalıyım
Daha kotu bir cevap bekliyordum ben ama buda olur itirazım yokBir odaya kapan, bir kupa kahve ile anime izleyerek ölmeyi bekle.
Benjamin Button'ın Hayatı'nı izlemiş miydin acaba? Adam Zaman geçtikçe yaşlanacağına gençleşiyordu. Sen daha çok olgunlaşacağına çocuklaşıyorsun :CHahaha çok gomighh ıggg
Papayayjii oy bi kee
Doktor kanser hastası oldum ne yapmalıyım
IQ gelişiyor ama olgunlaşamiyorum dedemin dedesi 20 yaşında olgunlaşmış meselaBenjamin Button'ın Hayatı'nı izlemiş miydin acaba? Adam Zaman geçtikçe yaşlanacağına gençleşiyordu. Sen daha çok olgunlaşacağına çocuklaşıyorsun :C
Bir şeyler dönüyor demek ki!İzleniyor olmak seni neden bu kadar rahatsiz ediyor genç? @HestiaKnife
Davşan sen buraların yolunu bilirmiydin -__-Benjamin Button'ın Hayatı'nı izlemiş miydin acaba? Adam Zaman geçtikçe yaşlanacağına gençleşiyordu. Sen daha çok olgunlaşacağına çocuklaşıyorsun :C
Illuminati konfurmund izleniyormuşuzBir şeyler dönüyor demek ki!
Ben izliyorum seni ama sende beniiBeni kimse izleyemez!?
Evet. ehuehuBen izliyorum seni ama sende benii
Bot kullaniyolarrr ayolllllll yardım edin adam botluyolarrrrr bot oyundadan beter bot atıuolarrrr media kırafttan daha beter bot atıyolarrrr yardım edün aululululuAlexa değerleri zirve yapsın diye :alay:
Best bot ikibinonaltı yani 2010 ve altı ehueuhehuBot kullaniyolarrr ayolllllll yardım edin adam botluyolarrrrr bot oyundadan beter bot atıuolarrrr media kırafttan daha beter bot atıyolarrrr yardım edün aululululu
İzleniyor olmak seni neden bu kadar rahatsiz ediyor genç? @HestiaKnife