Forum bilgisi olan içeri ltf

Black_Burn478

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. BU forumda herkesin bildiği gibi seviyeler var.Bu seviyelerin sırası ne lütfen yardım edinnnnn :D

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seviyeleri bilmiyorum ama ödül puanları ile alındığını biliyorum.(Mesajım bulunsun değerlenir buralar.)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ödül Puanına Göre Değişiyor Diye Biliyorum :\
Ne Alaka bilmiyorum ama aklımda öyle bir düşünce var :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Forumda rütbe atlamak için, Aktif olman, konu ve mesaj kasman lazım. Böylelikle rütbe atlayabilirsin fakat Kıdemli Üye gibi şeyler olmak istiyorsan forum içi popülerliğe ve nerdeyse hiç hatanın olmaması lazım, ben bu foruma üye olduğumdan beri 0 uyarı puanı aldım :D neyse umarım anlatabilmişimdir seviyeler okadar önemli değil yani heralde sudan çıkmış ile cehennem kaşifi nin farkını anlayabiliyorsundur.

TinecraftMurk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda rütbe atlamak için, Aktif olman, konu ve mesaj kasman lazım. Böylelikle rütbe atlayabilirsin fakat Kıdemli Üye gibi şeyler olmak istiyorsan forum içi popülerliğe ve nerdeyse hiç hatanın olmaması lazım, ben bu foruma üye olduğumdan beri 0 uyarı puanı aldım :sırıtmak: neyse umarım anlatabilmişimdir seviyeler okadar önemli değil yani heralde sudan çıkmış ile cehennem kaşifi nin farkını anlayabiliyorsundur.
Of bi mesaj attık herkes konuyu farklı yöne taşıdı.O anlamda sormamış arkadaş.Örneğin:
100 Ödül Puanı:XXXX
200 Ödül Puanı:XXXX
600 Ödül Puanı:Cehennem Kaşifi
700 Ödül Puanı:Hayalet Avcısı
vesaire gibi soruyor yani bunları elde etmemiz için gereken şeyler ney nasıl yapılacağını sormuyor.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
  • Ağaç Yumruklayıcı - 0 Puan
  • Kırık Taş Toplayıcı - 25 Puan
  • Kömür Madencisi - 50 Puan
  • Demir Döven - 75 Puan
  • Buğday Çiftçisi - 100 Puan
  • Zombi Katili - 125 Puan
  • Altın Madencisi - 175 Puan
  • Kızıl Taş Mühendisi - 225 Puan
  • Elmas Madencisi - 300 Puan
  • Creeper Katili - 350 Puan
  • Obsidyen Üreticisi - 425 Puan
  • Büyücü - 500 Puan
  • Cehennem Kaşifi - 600 Puan
  • Hayalet Avcısı - 700 Puan
  • İksir Üreticisi - 800 Puan
  • Lav Yüzücüsü - 900 Puan
  • Cehennem Kalesi Kaşifi - 1000 Puan
  • Ender Avcısı - 1200 Puan
  • Ejderha Katili - 1500 Puan
  • Minecraft Ustası - 2000 Puan
Umarım yardım edebilmişimdir ellerim yoruldu :D burda kıdemli üye yok o özel bi rütbedir bir puana belli olmaz.