Forum geneline soru:

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Dediğin her şey söylemek isteyipte söyleyemediğim şeyler iyi özetlemişssin bende 1 haftaya kalmaz prison açıcam değişiklikler yapıp mmo mu açıcaksın sen tekrardan ?
Mmmorpg - herobrine survival - Silahlı Faction - Silahlı HG- Minigames(9adet) - kitpvp - açlık oyunları film versiyonu -skyblock
Düşüncelerim bunlar. Emlak ve ordu olayını klasik factiona kaydıracağım..
Skyblock daha çok adana sanayi kur tarzı olacak.
Diğer konularda spoiler vermek istemiyorum. Ama sunucumda oynayanlar çıtayı ne derece yükseltebildiğimi farketmiştir. O sadece buzdağının görünen yüzüydü. ^^
1.9 spigot ve pluginleri 1.5 aya gelir , 2.-3 ayada bug kalmaz. Bende o arada mapler ve texture packleri hallederim plugin ayarlarına başlamadan evvel.
Muhtemelen çoğu plugin zaten 1.9 sürümündede çalıacaktır. Umarım öyle olur...

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumlardan anladığım kadarıyla mc oyuncuları biraz küçümseniyor 1.8 geçemiyor diye fakat bu geçmeyenlerin yarısı sistem gereksinimleri yüzünden geçemiyor bilginize daha bugün başıma geldi 3 kişi 1.8 girince oyunun delirdiğini söylüyorlar efso kasıyormuş ekran paylaştı cidden kafayı yedi pc.
Güzel diyorsunuzda benim bilgisayarımın özellikleri
-İntel pentium 2.40 GHz
-4 gb ram
-İntele ait ezik bir ekran kartı
Olmasına rağmen ben orta ayarlarda 1.8'de genellikle 120 üstü fps alıyorum.Bence ram vermediklerinden kaynaklanıyor.
Benim cevabım : D

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel diyorsunuzda benim bilgisayarımın özellikleri
-İntel pentium 2.40 GHz
-4 gb ram
-İntele ait ezik bir ekran kartı
Olmasına rağmen ben orta ayarlarda 1.8'de genellikle 120 üstü fps alıyorum.Bence ram vermediklerinden kaynaklanıyor.
Benim cevabım : D
Ramı nasıl verdircem ben bunlara işlemi anlatırmısın :/

Ne Konuymuş Arkadaş
Bu Konunun ... Bal Yiyin Bal!
Dostum mesaj kasmaktan vazgeç artık.

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Eveet ,1.9 a saatler kaldı. Texture pack yapmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Tabi her sunucuya girişinde oyuncular 30 mb a yakın indirme yapacaklar, artık 1 dakikanızı ayıracaksınız mecubur:D
Yüzlerce item kılıç,yüzük,zırh türü
Skinli 100lerce silah:D Kasaturalar, kelebek bıçaklar , komando bıçakları skinli çeşit çeşit.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eveet ,1.9 a saatler kaldı. Texture pack yapmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Tabi her sunucuya girişinde oyuncular 30 mb a yakın indirme yapacaklar, artık 1 dakikanızı ayıracaksınız mecubur:D
Yüzlerce item kılıç,yüzük,zırh türü
Skinli 100lerce silah:D Kasaturalar, kelebek bıçaklar , komando bıçakları skinli çeşit çeşit.
Hocam nasıl yapıyorsunuz textureleri birde nasıl 100'ün üzerinde skin ekleyeceksiniz onu da anlatır mısınız ?

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Hocam nasıl yapıyorsunuz textureleri birde nasıl 100'ün üzerinde skin ekleyeceksiniz onu da anlatır mısınız ?
Texture yapımını photoshop cs5 ile yapıyorum, googledan görsellerden resimler buluyorum çoğunlukla. Onları kesip biçip renk ayarları yapıp birleştiriyorum.
Yani düz bir p90 yada deagle üstüne istersem kaplan kamuflajı istersem orman deseni ekleyebilirim.

1.9 'da gelecek olan şey şu:
Texture packte atıyorum Diamondsword olarak 1 itemimiz var.. Kodu 276 1.9 da biz bunun yanına ek itemler ekleyceğiz örneğin
276:1
276:2
276:3
Texture packlede bu itemlerin görrsellerini eklememiz yetecek. Yani sınırsız item:D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Texture yapımını photoshop cs5 ile yapıyorum, googledan görsellerden resimler buluyorum çoğunlukla. Onları kesip biçip renk ayarları yapıp birleştiriyorum.
Yani düz bir p90 yada deagle üstüne istersem kaplan kamuflajı istersem orman deseni ekleyebilirim.

1.9 'da gelecek olan şey şu:
Texture packte atıyorum Diamondsword olarak 1 itemimiz var.. Kodu 276 1.9 da biz bunun yanına ek itemler ekleyceğiz örneğin
276:1
276:2
276:3
Texture packlede bu itemlerin görrsellerini eklememiz yetecek. Yani sınırsız item:D
Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hocam.

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
B Diyorum Benim Pc 1.8 İ 1 Fps Bile Oynatmazken 1.9 Da -2000 Gibi Fps Alabilirim.