Forum Görevlileri Neden Böyle Yapıyor ?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir sunucunun konusunu açtıktan 10 12 saat hatta bazen günler sürüyor ondan sonra aktif ediyorlar oysaki bakıyorum açıklar yazıyorum özel mesajdan tık da yok neden böyle yapıyorlar ?

Son düzenleme:

YasirUS

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yetkililer Yetersiz Eskiden Baya Aktif Olan Yetkililer Artık Çok Az Giriyor Çoğu Atıldı Bu Sebeplerden Dolayı

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana neden mesaj gelmedi? Hepimizin işleri var, aktiflik sorunumuz var. Yetkili açığımız var. Yeterli oldu mu?

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
"Yetkili" olmasamda durumu açıklamak isterim öncelikle tabii ki yetkililerin görevleri sizler ile ilgilenmek sizin konularınızı onaylamak bu yüzden yetkili olarak alınıyorlar ama şunuda unutmamak gerekiyorki onlarında bir hayatları var her zaman bizler ile ilgilenemiyorlar.. Eğer konunuzda herşeye uygun bir şekilde açtıysanız zaten konunuz er yada geç onaylanacaktır bunda bir şüpheniz olmasın.. Fakat yinede bir şikayetiniz var ise böle konu açmak yerine Forum destek bölümüne şikayetinizi bildirebilirsiniz o bölüm ile direk @Hsbas ilgileniyor..

Son düzenleme:

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sadece senin konun açılmıyor, senle beraber onlarca kişi konusunun açılmasını bekliyor, onunla beraber günde yüzlerce rapora bakıyorlar. Zaman bulamıyorlar yani.