Duyuru Forum Güncellemesi v.1.0

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hit'in düştüğü zamandaki nadir üyeleride banlasınlar evet herkes smokin,kravatla gezmeli haklısın:ci:

Edit: @Exo sizin yaptığınız zor zamanda insanları baskı altında tutup kontrol etmeye benziyor halbuki buna alternatif olarak etkinlikler,kampanyalar,forumda yenilikler veya normal üyelere daha fazla olanak sağlayarakta dikkatlerini çekip konu baltalamak dışında eğlenmeleri için ortamlar üretmek daha mantıklı gibi :şapka:
Uyarıları kimsenin ciddiye almaması sebebiyle yapılması gereken ve geri getirilen eski bir sistem bu. Ek olarak etkinlikler yapacağız bu konuda dediğiniz üzere bir düşüncemiz bulunuyor.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uyarılarınıza itirazlarınızı özel mesaj yoluyla veya forum destek bölümünden bize iletebilirsiniz.
1-Forum Destek bölümüne "Susuturlmuş" durumundayken konu açılmıyor.
2-Özel mesaj attığım zaman bana ''Forum Destek bölümüne konu aç''diyorlar.

Hayır,amacım konuyu baltalamak vs. değildir.Amacım sadece bunların çözülmesini istememdir.
Lütfen bu yazıyı silmek yerine yanıtlayın.

Personinblack

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
1-Forum Destek bölümüne "Susuturlmuş" durumundayken konu açılmıyor.
2-Özel mesaj attığım zaman bana ''Forum Destek bölümüne konu aç''diyorlar.

Hayır,amacım konuyu baltalamak vs. değildir.Amacım sadece bunların çözülmesini istememdir.
Lütfen bu yazıyı silmek yerine yanıtlayın.
Ek olarak destek bölümüne konu açıldığında 15 defa görüntülenip cevaplanmadan silinebiliyor. Mazeret olarakta otomatik olarak temizlenmesi gösterilebiliyor.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ooo Çok Güzel Olmuş. Millet Sunucu Konusu Açtığında Herkes Herkesin Sunucusunu Kötülüyordu...
Alakası yok. Adam beğenmiyo ki kötü diyor. Milletin yorumlarını yediremiyosanız kendinize ve sunucunuza, açmıycaksınız o zaman. Sor bakalım adama neden kötü diyormuş?

MC_OmerTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Alakası yok. Adam beğenmiyo ki kötü diyor. Milletin yorumlarını yediremiyosanız kendinize ve sunucunuza, açmıycaksınız o zaman. Sor bakalım adama neden kötü diyormuş?
Ben Zaten Sunucu Açmıyorum. Açtığım Tek Sunucuda Beğenilmişdi. Ayrıca Ben Başkaları İçin Söyledim. Ha Son Olarak Benim Düşüncem. Saygı Duyacaksınız...

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Zaten Sunucu Açmıyorum. Açtığım Tek Sunucuda Beğenilmişdi. Ayrıca Ben Başkaları İçin Söyledim. Ha Son Olarak Benim Düşüncem. Saygı Duyacaksınız...
Yukarıdaki yorumu sunucu açtığınızı varsayarak yazdım. Başkaları için söyledim diyorsunuz, kişiler beğenmiyor ki beğenmedim diyor. Şuanda türkiye sunucularının hali belli. şu an çöplükte diyebiliriz (Faction sunucular için diyorum). Arada çıkıyo gerçekten emek verilmiş bir sunucu. Herkes herkesin sunucusunu kötülüyo çünkü gerçekten beğenmiyor. Siz sanıyomusun ki beğenmedim yazınca eline bir şey geçiyo? Siz hiç gerçekten emek verilmiş bir sunucuya beğenmedim çok kötü olmuş diyen birisini gördünüzmü? Göremezsiniz çünkü ortada bir emek vardır ve saygı konusuna gelirsek ben zaten saygı duyuyorum fakat düşüncenizi yanlış buldum o yüzden dedim. Saygı duycaksın diye eleştirmeyelimmi o zaman? Tabikide hayır. Herkesin belli bir seviyede eleştirme hakkı vardır. Bende bu hakkı kullanıyorum.

Inanilmazz

Reelin and Rockin
En iyi cevaplar
0
Böyle bir sistem için uyarıların sıfırlanması gerekmez mi ? Yani eğer bu süre zarfından sonrası için gerekiyorsa 14 uyarın varsa 1 uyarı hakkın kalmış oluyor ki bu çok zorlayıcı, yok eğer bu süreden sonra 15 uyarı aldıktan sonra cezalandırılacaksa 30 uyarısı olan biri için 15 uyarı daha yani 45 uyarı, böyle bir durum da aşırı saçma olurdu yani en iyisi uyarıların sıfırlanıp 15. uyarıya kadar müsade etmek olacaktır.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Böyle bir sistem için uyarıların sıfırlanması gerekmez mi ? Yani eğer bu süre zarfından sonrası için gerekiyorsa 14 uyarın varsa 1 uyarı hakkın kalmış oluyor ki bu çok zorlayıcı, yok eğer bu süreden sonra 15 uyarı aldıktan sonra cezalandırılacaksa 30 uyarısı olan biri için 15 uyarı daha yani 45 uyarı, böyle bir durum da aşırı saçma olurdu yani en iyisi uyarıların sıfırlanıp 15. uyarıya kadar müsade etmek olacaktır.
Önceden bunun anlaşması yapılıyor. Madem kuralı kabul etmiyorlar o zaman foruma girmesinler ki girerlerse yasaklanırlar.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yasaklanma için uyarı puan sınırı 20 ve üstü olarak ayarlanmıştır. 20 uyarı puanı ve üstünde iseniz alacağınız diğer uyarıda yasaklanacaksınız.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Uyarılarınıza itirazlarınızı özel mesaj yoluyla veya forum destek bölümünden bize iletebilirsiniz.
Gayette ilettim 2 kere fakat takılmadı bile. 2 Moderatöre 1 gün arayla ÖM yoluyla ilettim + Gerekli yere konu açtım. Geri dönüş bile olmamıştı. Bu konuda gerçekten geliştirilmesi gerek forumun.

Aynı zamanda bu işaretler forumun yavaş yavaş battığına yönelik.
Yavaş yavaş her şey hard oluyor. Kurallar yavaş yavaş daha sıkı oluyor. Moderatörlerden gereksiz yere uyarı almaya başlıyoruz. Gereksiz saçma sapan kurallar getirip, üstüne üstlük kuralları daha ayrıntılı yapmaya başlıyorsunuz. Böyle böyle artık bir baktık: puf.

Not: Şimdi şu beğenmiyosan silah zoruyla tutmuyoruzlar yemesin beni. Madem o "Eleştiri yapıyorum. Hakaret değil" olayları var. Bende diyorum ki: "eleştiri yapıyorum kardeş hakaret değil :)"

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Bence böyle bir fikri bu konunun altına yazman pek doğru değil zira eleştiri yapabilirsin ama bu eleştiriyi burada yapman kesinlikle saçma. Ben foruma döndüğümden beri iki defa itirazda bulundum ve birincisi sayesinde bu konuda gördüğün gibi "Konu Baltalamak" kuralı daha kapsamlı hale getirildi. Bana da dönüş yapmadı bu kuralın çok genel olduğunu belirttiğimde fakat öbür gün bu kuralın bu konuda genişletildiğini gördüm. Acele etmenizin bir mantığı yok merak etmeyin size elbet cevap verecek veya dönüş yapacaklardır, yapmasalar bile foruma bu yenilikler eklenirken senin, benim görüşlerim doğrultusunda gelişiyor sonuçta forumda biz takılıyoruz başkası değil. Bu arada böyle eleştiriler yaparken lütfen yetkililere özelden bildirin veya destek bölümünden ulaşın, üstteki kırmızı buton boşuna durmuyor orada @UcanKofte Ağamızın dediği gibi. En kötü ihtimal cevap almamanız takdirinde tekrar aynı yöntemi deneyin, eğer ki konu forumun geliştirilmesi adına bir şeyse bunu Resepsiyon bölümünde konu açarak belirtebilirsiniz. İyi günler, iyi forumlar dilerim.

Öncelikle teşekkür ederim. Burada senin yetkililere yaptığın 'Görüş'. Yani uyarı puanların hakkında herhangi bir 'İtiraz' değil. Bu nedenle kendinden örnek vermen, benim sorunuma denk olmamış. Zira sanırım yakındığım durumu pek anlamamışsın. Benim yakındığım durum geri dönüş alamamak değil. Öncelikle bu konuya bir açıklık getirelim. Benim bahsettiğim konu şu: Uyarı puanlarımın 3/4'ü kanaatimce gereksiz veya yanlış. Ha bu konuda belki atan moderatörün aklında bir şey vardır diye moderatörden uyarı puanı almamdan 3 gün geçmeden özel mesaj yoluyla bunu sormamla, geri dönüş alamam ve herhangi bir işlem bile yapılmaması. Evet devam edip itiraz adına desteğe konu açtım. Bakılmadı bile. Lakin bu sadece bir örnek. Tecrübem bu yönde. Katılım tarihime bak, kayıt olmamdan bu yana 3 yıldır bu forumdayım. 3 yıl önce böyle miydi ? Hayır. Kesinlikle gidişat bu yönde. Ben sadece eleştirisel bir yönden bunu belirtiyorum. Takıp takmamak sevgili Forum Yöneticilerimize kalmış değil mi ? :)

Hmm yeni gelen uyarı puanım hakkında da göz önüne alındım. Garip :/