Forum hakkında...

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar forum üst üste birçok darbe aldı. Sizden forumu bırakmamanızı istiyorum hala bir şans var. Anlık karar vermeyin lütfen, zaten birkaç kişi kaldı onlarda giderse benim de işim olmaz.

NOT: Trollere gelince, siz istediğinizi yapmakta özgürsünüz, isterseniz gidebilirsiniz.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam burdaki nadir ortamı çok sevdiğinin farkındayız fakat sadece para kazanma amaçlı işleten bir forum olduğu için artık burasının çöküp başka bir foruma geçilme vakti geldide geçiyor bile

FakeAngel

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Buradan çıkıp gidip foruma ve forum yöneticilerine zarar verebileceğinizi düşünüyor iseniz harbiden özür dilerimsınız ne diyelim... Giden gider, kalan kalır. Kişi sayısı çok aza düşse bile forum kendini toparlar.

emin5444

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
"Şans"? "ŞANS"?! Bu foruma "ŞANS" vermek mi? AHAHAH... ŞU AN İSTEMSİZ BİR ŞEKİLDE KAHKAHA ATTIM. Bu foruma şans verip de elimize ne geçecek? NE? SÖYLE... Kesin "Peki forumu terk edince eline ne geçecek "anştayn"?" diyenler olacaktır. Onlara cevabım... En azından bu can çekişen topluluktan ayrılınca uzaktan gülmek insana ayrı bir güzel his veriyor. Bu hissi sizin de tatmanızı öneririm. Bu forumda hiçbir şans yok. Bu foruma şans verip anca zaman kaybı yaparsınız. Ama hatırlatırım, bu kendi düşüncem. Herkesin düşüncesi... FARKLIDIR...

(@Sarper170 söyledi bunu, skypeden)

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hocam burdaki nadir ortamı çok sevdiğinin farkındayız fakat sadece para kazanma amaçlı işleten bir forum olduğu için artık burasının çöküp başka bir foruma geçilme vakti geldide geçiyor bile
hocam tamam haklısın fakat bu forumda ortamı sağlayan başka bir forum var da biz mi görmedik allah aşkına :) o zaman bir forum açıcaksınız bu forum gibi herkesi toplayacaksınız (ortamından bahsediyorum) orta takılacağız.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Şans"? "ŞANS"?! Bu foruma "ŞANS" vermek mi? AHAHAH... ŞU AN İSTEMSİZ BİR ŞEKİLDE KAHKAHA ATTIM. Bu foruma şans verip de elimize ne geçecek? NE? SÖYLE... Kesin "Peki forumu terk edince eline ne geçecek "anştayn"?" diyenler olacaktır. Onlara cevabım... En azından bu can çekişen topluluktan ayrılınca uzaktan gülmek insana ayrı bir güzel his veriyor. Bu hissi sizin de tatmanızı öneririm. Bu forumda hiçbir şans yok. Bu foruma şans verip anca zaman kaybı yaparsınız. Ama hatırlatırım, bu kendi düşüncem. Herkesin düşüncesi... FARKLIDIR...

(@Sarper170 söyledi bunu, skypeden)
Ben sırf önem verdiklerim için bırakmayacağım, forum için değil. İletirsen sevinirim.