Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olum ne korkmasi muhabbete bak. Ben sırf buluşmak için ailemden gizli gittim. Yani o kadar uzaktaki yolda giderken inek gördüm.
Üsküdar - Bahçeşe... pardon, Türkiye - Bahçeşehir federasyonu.
Forum vb yerlerde asosyalleşip insan içine karışmayan tipler hiç olmazsa sanaldaki arkadaşı ile reelde buluşma bahanesiyle dışarı çıkıp sosyalleşiyor.
Skype vb yerlerden konuşmak ile reelde gidip 2 iskender 2 bira devirmek aynı şeymi sen çok yanlış anlamışsın olayı.
Ha birde her önüne gelen " Şu sanalda konuştuğum çocuk ile buluşup onu kaçırayım sonra organları satıp ailesinden de fidye isterim ooo iyi para " iye düşünüyordu zaten ha eğer korkuyorsanız 18 yaşınıza girmeden buluşmayın belki şeker verip kandırırlar sizi.
arkadaş kesinlikle haklı , bir diğer forumdan birisiyle tanıştım , 3 yıldır arkadaşız. 1 kez buluştuk sadece, en güvendiğim insanlardan birisi. en iyi dostum diyebiliriz. bunlar yapılıcak şeyler.
Abi şu hayatta hiç birşeyden korkmayın (Allahtan başka) gençlik bir kere yaşanır özgürce yaşayın (no reklam) elinize geçen her fırsatı değerlendirin şahsen ben öyle yapıyorum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.