Forum mu virüslü?

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler forum mu virüslü durmadan kadın resimleri falan çıkıyor yoksa bende mi vürüs var bende antivürüste var craftman büyük ihtamelle Askere gitti sonra forum bitti

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
sanırım sadece sende sorun var bende kadın resimleri çıkmıyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Del C:/ yazarak virüslere tek atabilirsin bazı yan etkileride vardır tabiğh.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda yeni reklamlar.. :)

Biz ne bilelim nerelere tıkladıysan oralara sor bakalım ne diyorlar..

_Iskefiyeli_

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Google reklamları, en çok girdiğiniz siteleri analiz eder ve ona göre karşınıza reklam çıkarır. Bunun sebebi herkesin ilgi alanına uygun reklam çıkartarak reklamların işlevini arttırmaktır. Sen kadınlarla ilgili sitelere girersen o tarz reklamlar çıkar.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
CCleaner (Clean Master) programını indir birkere tarama yap bütün internet virüsleri silinecektir.

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Google reklamları, en çok girdiğiniz siteleri analiz eder ve ona göre karşınıza reklam çıkarır. Bunun sebebi herkesin ilgi alanına uygun reklam çıkartarak reklamların işlevini arttırmaktır. Sen kadınlarla ilgili sitelere girersen o tarz reklamlar çıkar.
gayet mantıklıymış bendede heryerde minecraft bir kumhavuzu oyunudur yazan reklam çıkıyor türkçe çevirisi berbatta olsa :D

çoban_yıldızı16

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yauv ben bi euro truck simulator 2 oynuyorum bide formmctürk de takılıyıo başka bişi yapmıyorum[DOUBLEPOST=1407393215,1407393175][/DOUBLEPOST]
CCleaner (Clean Master) programını indir birkere tarama yap bütün internet virüsleri silinecektir.
deneyeceğim oda virüslü çıkarsa :D[DOUBLEPOST=1407393279][/DOUBLEPOST]
abi ben bilgisayardan giriyom andorid uygulaması bu

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yauv ben bi euro truck simulator 2 oynuyorum bide formmctürk de takılıyıo başka bişi yapmıyorum[DOUBLEPOST=1407393215,1407393175][/DOUBLEPOST]
deneyeceğim oda virüslü çıkarsa :D[DOUBLEPOST=1407393279][/DOUBLEPOST]
abi ben bilgisayardan giriyom andorid uygulaması bu
hayıt android uygulaması değil o program bendede var o

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu virüsü biliyorum. Tarayıcı uzantılarına bak hepsini sil, Avg Free ve Malwarebytes indir ve ikisiyle de tarat ne bulurlarsa sil. Olmazsa çözümünü bilmiyorum, tarayıcını falan değiştir. Maxthonu öneririm böyle virüsler ona çıkmıyor ve ayrıca oldukça hızlı da :) intermette araştırmıştım bu konuyu kayıt defteri ayarlarıyla falan oynadım hiçbir işe yaramadı.

System32

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraftturk yetkilileri Google Adsense sayfasondan istemedikleri reklam türlerini kaldırabilirler. Böyle bir şey var.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Adware Cleaner yükle. Sonuna kadar taratıp virüsleri sildir.Pc kendine reset atacak hiçbirşeyini elleme. Eğer internet açılmazsa programla tekrar tarama yapıp sil ve işlemin tamamlanmasını bekle. Ben yaptım artık hiçbir reklam gözükmüyor. Rahat bir internet...