çoban_yıldızı16
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler forum mu virüslü durmadan kadın resimleri falan çıkıyor yoksa bende mi vürüs var bende antivürüste var craftman büyük ihtamelle Askere gitti sonra forum bitti
virüsü nasıl kaldırılarım?sanırım sadece sende sorun var bende kadın resimleri çıkmıyor.
elbetki vardır mesela bilgisayarın yok olması gibiDel C:/ yazarak virüslere tek atabilirsin bazı yan etkileride vardır tabiğh.
gayet mantıklıymış bendede heryerde minecraft bir kumhavuzu oyunudur yazan reklam çıkıyor türkçe çevirisi berbatta olsaGoogle reklamları, en çok girdiğiniz siteleri analiz eder ve ona göre karşınıza reklam çıkarır. Bunun sebebi herkesin ilgi alanına uygun reklam çıkartarak reklamların işlevini arttırmaktır. Sen kadınlarla ilgili sitelere girersen o tarz reklamlar çıkar.
yauv ben bi euro truck simulator 2 oynuyorum bide formmctürk de takılıyıo başka bişi yapmıyorum[DOUBLEPOST=1407393215,1407393175][/DOUBLEPOST]Google reklamları, en çok girdiğiniz siteleri analiz eder ve ona göre karşınıza reklam çıkarır. Bunun sebebi herkesin ilgi alanına uygun reklam çıkartarak reklamların işlevini arttırmaktır. Sen kadınlarla ilgili sitelere girersen o tarz reklamlar çıkar.
deneyeceğim oda virüslü çıkarsaCCleaner (Clean Master) programını indir birkere tarama yap bütün internet virüsleri silinecektir.
abi ben bilgisayardan giriyom andorid uygulaması buCCleaner (Clean Master) programını indir birkere tarama yap bütün internet virüsleri silinecektir.
hayıt android uygulaması değil o program bendede var oyauv ben bi euro truck simulator 2 oynuyorum bide formmctürk de takılıyıo başka bişi yapmıyorum[DOUBLEPOST=1407393215,1407393175][/DOUBLEPOST]
deneyeceğim oda virüslü çıkarsa[DOUBLEPOST=1407393279][/DOUBLEPOST]
abi ben bilgisayardan giriyom andorid uygulaması bu
Minecraftturk yetkilileri Google Adsense sayfasondan istemedikleri reklam türlerini kaldırabilirler. Böyle bir şey var.Google reklamları, en çok girdiğiniz siteleri analiz eder ve ona göre karşınıza reklam çıkarır. Bunun sebebi herkesin ilgi alanına uygun reklam çıkartarak reklamların işlevini arttırmaktır. Sen kadınlarla ilgili sitelere girersen o tarz reklamlar çıkar.