Forum neden böyle

EinereZ

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakiyorumda herkes birine laf sokma çabası içinde herkes sanki düşmanda biz bilmiyoruz neden böyle davraniyorsunuz ?
Biri bir şey diyor öbürü thug life yapma peşinde sanki yapınca popi oliyorsun herkes seni seviyor adamın dibi oluyorsun elinize bişi geçmiyor.
İnsanlar buraya eğlenmeye gelmiyor bildiğin herkes kavga içersinizde.
Gerçek hayatta neysede illaki olur kavga ama forumda kavga çıkarınca elinize bişi geçiyormu herkezi birbirine düşürüyorsunuz.
LÜTVEN ARTIK BÖYLE DAVRANMAYI BIRAKIN!
Kavga etmek size bişi kazandırmiyor.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haklısın biraz bazıları sadece kavga etmeye geliyor ve o insanları hiç anlamıyorum arkadaş edinebilecekken kavga edip insanları kendilerinden soğutuyorlar.

DrzL

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu durum için yapacak bir şey yok , bunun sebebi herkesin görüşlerini daha alaycı / sert veya kötü bir şekilde ifade etmesi.Mesela örnek veriyorum ( gerçeklik payı yoktur örnek veriyorum bundanda kavga çıkmasın ! ) farz edelimki adam bir tane ev yaptı ve nasıl olmuş diye yazdı diyelim , bazıları yazar berbat bune ya böyle bir şey yok . Sonra neden kavga çıkıyor , tamam anladık beğenmedin neden beğenmediğini yazsana böyle yazarak adamın onurunu kırıyorsun sonra oraya buraya boş boş konular açıp yok artık builderler veya pluginerler kalmadı acaba niye kalmadı ?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Eskiden böyle zamanlar değildi, ne zamanki 2013-2014 geldi bu hale geldik. abiler aramızda türemeye başladı, adını foruma yazmış eski isimler forumdan ayrıldı. Bazıları bu çocuklar yüzünden ayrıldı. Forum bu yüzden böyle, zaman geçtiği için.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eskiden böyle zamanlar değildi, ne zamanki 2013-2014 geldi bu hale geldik. *****ler aramızda türemeye başladı, adını foruma yazmış eski isimler forumdan ayrıldı. Bazıları bu çocuklar yüzünden ayrıldı. Forum bu yüzden böyle, zaman geçtiği için.
Forum böyle çünkü cinsel pozisyonlar hakkında konu açan insanlar 1 gün sonra hatta daha sonra banlanıyor.
----------------------------------
(İmza)

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Artık forum ilişkileri forumda kalmadı, Skype, Facebook vs ortamlara da yayıldı oradan eklediler birbirlerini. Daha sonra da şahsi meselelerini foruma taşıdılar ve forum bunların kavgaları yüzünden ikiye ayrıldı. Bir kavga daha ve bir sürü kavga daha, forum oldu 40 parça. Şahsi meselelerinizi dışarıda halledin.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Artık forum ilişkileri forumda kalmadı, Skype, Facebook vs ortamlara da yayıldı oradan eklediler birbirlerini. Daha sonra da şahsi meselelerini foruma taşıdılar ve forum bunların kavgaları yüzünden ikiye ayrıldı. Bir kavga daha ve bir sürü kavga daha, forum oldu 40 parça. Şahsi meselelerinizi dışarıda halledin.
Bunu sen mi söylüyorsun iskef ?

(İmza)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Forum böyle çünkü cinsel pozisyonlar hakkında konu açan insanlar 1 gün sonra hatta daha sonra banlanıyor.
(İmza)

Çünkü burası cinsel sorunlarını veya konumunu belirtip korunma bekleyip savunma destek alabileceğin yer değil burası Minecraft adında bir oyunun forumu gidin cinsel konumunuzu belli eden forumlarda bu tür konular açıp destek bekleyin. Burada her yaştan insan var ve bu forumun geneli 13 yaş ve altı çocuklardan oluşuyor senin cinsel konumunu belli eden türde konular açman bu insanları olumsuz yönde etkileyebilir bu yüzden bir konu açmadan önce 5 kere düşün her yönden acaba ben neredeyim diye kendine bir sor.
------------------------------------------------
Şunu hiçbir zaman unutmayalım,İnsanlar bu foruma Minecraft oynayacak arkadaş bulmak iyi vakit geçirebilecekleri sunucular bulmak için geliyorlar kısaca Minecraft oyanamak için geliyorlar. İnsanlar buraya onun bunun cinsel problemlerini okumak şusunu busunu öğrenmek için gelmiyor buraya Minecraft oynamak için geliyor lütfen hangi forumda olduğumuzu bilelim ve ona göre davranalım.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Çünkü burası cinsel sorunlarını veya konumunu belirtip korunma bekleyip savunma destek alabileceğin yer değil burası Minecraft adında bir oyunun forumu gidin cinsel konumunuzu belli eden forumlarda bu tür konular açıp destek bekleyin. Burada her yaştan insan var ve bu forumun geneli 13 yaş ve altı çocuklardan oluşuyor senin cinsel konumunu belli eden türde konular açman bu insanları olumsuz yönde etkileyebilir bu yüzden bir konu açmadan önce 5 kere düşün her yönden acaba ben neredeyim diye kendine bir sor.
Yalnız o konuları açan ben değilim. Yorumlu gibi bi nicki olan adam açmıştı hani , hatırlarsan. Bana kızmanı gerektirecek bir şey yok.

(İmza)