Forum Nostaljisi - Mod Olamamak

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/uye/newench.10341617/

Ulan adam çok heveslenmişti.Ancah sonuna kadar uğraşmıştır ha.Bir konusu bile yoktu :( Tek yaptığı salak salak ortada dolaşmaktı :( Mod olamayınca da karizmayı çizdirmemek için ''HEDEFTEN BEN VAZGEÇTİM'' dedi.Sonra barışmak için mesaj atmıştı da bayağı eskide kaldı sildim onları.

Profildeki münakaşalara karışmış arkadaşlar : @98IamLegend98 @Zurinqun @RedIsBack @AxcelaD @B35T14 @LokumReyiz (Bir kaç mesaj) @alican111 @DarqKnife (Bir kaç mesaj) Ama en çok ben üstüne gitmiştim :D

Böylece yakın geçmişi de hatırlamış olduk.İyi akşamlar.

• Beğen
Reactions: DIO
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Önce insanda mantık olmalı. Sen git profilinde hakaret et, tek bir konu bile açma, kimseye yararın olmasın, moderatör olacağım diye dolaş. Çok yanlış yollar bunlar, çok..

Shido

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Keşke Öyle Mod Olunsa Hem Mod Olup Napıcaksın İstediğini Yazamıyon Yetkin Varda Ne oluyo

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Önemli olan vazgeçmemek, sonuçta Roma da bir günde inşa edilmedi. -_-
Moderator olup napcaklar siz caliscaksiniz admin parayi alcak. Zamaninda yaptik bi hata hdhh :) Birakin az yonetim calissin :)
Haklı olduğun noktalar var kısacası buna forum hiyerarşisi diyelim. :D
Keşke Öyle Mod Olunsa Hem Mod Olup Napıcaksın İstediğini Yazamıyon Yetkin Varda Ne oluyo
Bir yanlış anlaşılmayı da ortadan kaldırayım. İstediğim görüşü sunarım, sonuçta bende bir üyeyim. Moderatör olunca sırf görev yapacaksın diye bir şey yok sonuçta gönüllü olarak yaptığın bir iş bu. :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Pek hatırlayan olmaz sanırım çok çabuk rip olmuştu adını hatırlamıyorum biri vardı moderatörlüğü kabul edilmeyince bütün moderatörlere profilden falan fistan yerlerden sövmüştü hatta illuminati grubu gibi birşeyi vardı :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
What is my Cry!!!
Hala silmemiş ya :D

SoGamez92

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Haklı olduğun noktalar var kısacası buna forum hiyerarşisi diyelim. :D

Banned for Kıraftmin[DOUBLEPOST=1423230294,1423230127][/DOUBLEPOST]
Önemli olan vazgeçmemek, sonuçta Roma da bir günde inşa edilmedi. -_-

Abi şimdi öyle de adam geliyor ne bir rehber konusu var -hatta konusu yok- boş boş dolanıyor.Milletin konusunda illaki bir açık arayıp yorumlara yazıyor,açık bulamazsa konuyu beğenmemek gibi bir şey söylüyor.Sadece Mod olmasını tetikleyeceğini düşündüğü için craft_man ve diğer yetkilileri izliyor.Moderatör olamayınca da diğer mod ve adminlerin profiline sövüyor,kendi profiline ''VAZCAYDIM RAHAT BIRAKIN'' yazıyor ve bir daha da foruma girmiyor.Sence bu moderatörlüğü hak ediyor mu?

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Banned for Kıraftmin[DOUBLEPOST=1423230294,1423230127][/DOUBLEPOST]

Abi şimdi öyle de adam geliyor ne bir rehber konusu var -hatta konusu yok- boş boş dolanıyor.Milletin konusunda illaki bir açık arayıp yorumlara yazıyor,açık bulamazsa konuyu beğenmemek gibi bir şey söylüyor.Sadece Mod olmasını tetikleyeceğini düşündüğü için craft_man ve diğer yetkilileri izliyor.Moderatör olamayınca da diğer mod ve adminlerin profiline sövüyor,kendi profiline ''VAZCAYDIM RAHAT BIRAKIN'' yazıyor ve bir daha da foruma girmiyor.Sence bu moderatörlüğü hak ediyor mu?
Hak ediyor diye bir şey söylemedim zaten. :) Sadece vageçmeden kendini düzeltmesi gerekiyordu bence. Ama tam tersini yaptıysa daha da uzaklaşmıştır. :)

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben öldüm[DOUBLEPOST=1423820615,1423815185][/DOUBLEPOST]Bestia yaşıyor musun hala lan sen :D

• Beğen

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen ha :( Sen nerelerdeydin peki? Mesajını gören Cennetlik Mübarek :D
Valla ben bir gittim Amerikanlar tankla vurdu kaçtım Fransızlar geldi kopardılar kolumu bacağımı burnum falan foruma giremedim ailem onu yasakladı bunu yasakladı okul var derken giremedik foruma sana ne oldu bir ara hiç girmedin?

• Beğen