FORUM NUKE YEDİ :D

Patrick_1235

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz artık forumumuz genel bir oyun forumu haline dönüşmekte, bu nedenle artık sadece bir oyuna yapılmış özel bir temayı kullanmak tabii genel bir oyun forumu için tuhaf durur, eski temayı kaldırmadık arzu edenler onu hala kullanabilir, burada kolayca halledilebilecek bir proglemi vatan millet meselesi haline getirmeye gerek yok belirli başlı sorunlar elbet olacaktır bizlerinde vazifesi zaten bu sorunları çözmek, sizlerden ricamız bu tip konulara takılmayın unutmayalım ki tema seçeneğiz çok gerekirse başka bir tema kullanırız.
Direk minecraft olsa daha iyi olur oyun saçma gelir ve minecraft kalsın istiyorum

RealSingle

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Biliyorsunuz artık forumumuz genel bir oyun forumu haline dönüşmekte, bu nedenle artık sadece bir oyuna yapılmış özel bir temayı kullanmak tabii genel bir oyun forumu için tuhaf durur, eski temayı kaldırmadık arzu edenler onu hala kullanabilir, burada kolayca halledilebilecek bir proglemi vatan millet meselesi haline getirmeye gerek yok belirli başlı sorunlar elbet olacaktır bizlerinde vazifesi zaten bu sorunları çözmek, sizlerden ricamız bu tip konulara takılmayın unutmayalım ki tema seçeneğiz çok gerekirse başka bir tema kullanırız.
Bakın, tek bir oyuna hitap etmeseniz bile default olarak Minecraft temasını ayarlayabilirsiniz, çünkü Minecraft temasını piksel piksel olması aslında tüm oyunları hatırlatıyor. Yeni tema gerçekten çok kötü, yani siteye bir girdim çok büyük şaşkınlık yaşadım. Bu yeni tema sitenin tüm havasını yok edip sıradan bir foruma çevirmiş, hiç kullanışlı değil. Google bile anasayfasında "Kendimi Şanslı Hissediyorum" kadar gereksiz bir yazıyı göz aşinalığını bozmasın diye kaldırmıyorken siz kökten bütün havayı yok etmişsiniz.

Not: Önceki temada yazının arkaplanı beyaz olduğu için özellikle renkleri ona göre olan birçok yararlı konu olduğuna inanıyorum. Yani yeni temada rengi değiştirilmiş yazıları okumamız zorlaşabilir.

Son düzenleme: