[Forum Oyunu] Milatdan Önce Beta 1.8...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Gençler,
beta 1.8 zamanlarını hatırlayanlarınız var mı,
hani Authme'nin lüks olduğu ,
oyuncular Bukkit dediğinde kova attığımız hamachi sunucularımızın zamanı...

Oyunumuz şu şekil, o zaman olan olaylar ve durum hakkında hatırladıklarımızı yazacağız.
Ayrıca diğerlerinin anlattığı şeyler hakkında da tartışmadan sohbet edebiliriz.

Ben başlıyorum;
Hani çok uğraştığımız Hamachi sunucusunu keratanın birimi sizin isminiz ile oyuna girip heçklerdi ya.
Sunucuya bi giriyosun bütün buildler mahvolmuş,tabelalar tamamen küfür,ve bacaksızistik şeylerle dolu.
Ben buna ismimi 'Zindev' değilde '$ßZindevß$' yaparak çözüm bulmuştum.
Evet o zamanın minecraft oyuncuları $,æ gibi sembolleri yazamayacak kadar saftı :kaş:
Taaki Türk oyuncuları 1.2'de Authme ile karşılaşana dek...

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Güzel günlerdi :( 4-5 arkadaş hamachi sunucusu kurup saatlerce oynardık. Gece zombiler çıkınca korkardık. Madenlerde dolaşmak fazla heyecanlıydı. Lava düşüp ölünce yıkılırdık yas tutardık. Sonra aramızdan bir manyak tnt yapıp evimizi havaya uçururdu. Sövüp oyundan atardık. Birde bütün bunlar skype üzerinden oynanırdı. Ne eğlenirdik be. Şimdi olsa yeniden oynarım.

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hiç unutmam, bir arkadaşımdan görmüştüm Minecraft'ı. O gün oynamaya başlamıştım, tabi o zamanlar kaç yaşındayım 12 falan herhalde. Ancak hep biome'lu dünyada doğuyorum o arkadaşım ise harita yüklemiş, lavlı bir adventure haritası oynuyordu. Ben de ona 1.5 hafta yalvarmıştım bana da öyle yer açmayı göster diye. Bu da böyle bir anımdır.

Archtuarek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hiç unutmam, bir arkadaşımdan görmüştüm Minecraft'ı. O gün oynamaya başlamıştım, tabi o zamanlar kaç yaşındayım 12 falan herhalde. Ancak hep biome'lu dünyada doğuyorum o arkadaşım ise harita yüklemiş, lavlı bir adventure haritası oynuyordu. Ben de ona 1.5 hafta yalvarmıştım bana da öyle yer açmayı göster diye. Bu da böyle bir anımdır.
Eskiler aklıma geldi efkarlandım

FreshLemon

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Banada yiğit adında bir arkadaşım göstermişti tabi ozamanlar oyun bana berbat gelirdi bu ne olum ateri oyunu gibi derdim beni zorla oynatmaya başladı sunucu açtı girdik ikimiz çok sarmıştı 2 gün hiç uyumadık minecraft oynadık (ciddiyim) baya gelişmiştik 40x40 bir evimiz vardı 10 katlıydı her katı başka bir şey için kullandık birinci kat inek ikinci kat tavuk ikinci kat koyun bunlar bir ara full dolmuştu yiğit sese dayanamayıp evi TNT ile patlattı çocukla baya kavga etmiştim olaydan bir kaç gün sonra taşınmışlardı :/ çocuğa küfür ettim beni dövmeye kalktı hala hatırlayıp gülüyorum @HestiaKnife @DragonCrawLs @Uchiha_Madara

Eskiler aklıma geldi efkarlandım
Gel otur karşıma içeq

bak bakıyım sen bu kızı gerçekten seviyormusun söle ?​

Konuyu meyhaneye çevirdiğim için özür dilerim @CoffeeBeat

Son düzenleme:

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben milattan önce beta 1.8'i bilmiyorum. Minecraft'a 1.1.0'da başladım. Ancak biliyorum o zamanların bir youtuber'ı vardı ki adı Fare Düşmanı'ydı. Sağolsun LB Photo Realism kullanarak sürekli video yapıyordu. Severek takip ettiğim biriydi. Bir gün aniden durdu abonesi azaldı ve köşede youtube'un en eski kanalları kategorisinde tozlu yerini aldı :(

Waffleinstein

şüşko insan
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben milattan önce beta 1.8'i bilmiyorum. Minecraft'a 1.1.0'da başladım. Ancak biliyorum o zamanların bir youtuber'ı vardı ki adı Fare Düşmanı'ydı. Sağolsun LB Photo Realism kullanarak sürekli video yapıyordu. Severek takip ettiğim biriydi. Bir gün aniden durdu abonesi azaldı ve köşede youtube'un en eski kanalları kategorisinde tozlu yerini aldı :(
Ege Sağın OP (nileppezdel87)

Greyder

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta yanlış hatırlamıyorsam 1.4.7'de başladım, tek oyunculu da felan böyle oynamaya başladım arkadaşlarım bana öğretti oyunu felan işte sonra öğrendim. Bir faction sunucu vardı orada sağ olsun Efe diye bir arkadaş vardı bana neredeyse faction komutlarını felan öğretmişti ne yapmam lazım felan öğretmişti. Klanına almıştı, savaşlar yapmıştık öğretmişti bana sonra kendimi hep geliştirdim geliştim ve şimdi gayet yeterince iyi biliyorum.

Hamachili server'i öğrendim ve açmak için abartısız 1 hafta uğraştım ve açtım, amacıma ulaştım. Faction sunucu açmıştım, reklam vermiştim yine forum da felan öğrenmiştim skype'te oto mesaj atmıştım (bilmediğimden dolayı herkese tek tek atardım mesajları). İlanbay diye bir arkadaşım ile tanıştım halende arkadaşım 4-5 yıl oldu arkadaşız. Onunla başladım server işlerine, lapiste pvp'yi kapatırdık ama ölümsüzlüğü kapatamazdık o komutu bulmak için kaç gün denedik durmadan. En sonunda bulduk tabii, çok farklı şeyler yaşadım. Bir sürü hedefim vardı hepsine de ulaştım, hamachili açtım portlu açtım, sonra nitrado'yu öğrendim sonra işte geliştim çok geliştim batihost geçtim felan işte şimdi daha da gelişmiş halde sunucular açıyorum :)

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ben 1.6 küsürlerin çıktığı dönemde başlamışım oyuna. Ama ilk indirdiğim hali alpha versiyonu idi. İnternetten onu bulabilmiştim. Sonra oyunu satın alınca fark ettim ki oyunda piston falan varmış :D Tam o 1.7 update i geldiği dönemde satın almıştım harçlık biriktirip.

Ben 1.6 küsürlerin çıktığı dönemde başlamışım oyuna. Ama ilk indirdiğim hali alpha versiyonu idi. İnternetten onu bulabilmiştim. Sonra oyunu satın alınca fark ettim ki oyunda piston falan varmış :D Tam o 1.7 update i geldiği dönemde satın almıştım harçlık biriktirip.

Einherjar

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben 1.4.7'de başladım. baya çocuktum daha arkadaşımla gamemode 1'de ev yapıp video çekiyorduk ne komedi günlerdi ya :D

detlayt

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba millet! Egeyle minecraft oynuyoruza hoşgeldiniz.