Forum platformunu bırakıyorum.

LaxMean

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar, forumu bırakıyorum. Bundan sonra bana Twitter @irfantogluk, Skype @irfantogluk ve SonOyuncu sunucumdan ulaşabilirsiniz.
Hepinize başarılar diliyorum, kendinizi geliştirmeniz dileklerimle, hoşçakalın.
Söyleyin ByNovem'e arada o da sunucuya baksın :D Ne zaman görsem ya dota da yada yulgang'ta :D

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dota neymiş Lol var LOLLLLL ama yulgang a lafım yok güzel oyun
Yeter,League Of Legends Ve Dota'yı Karşılaştırmayı Kesin Eminim Sen Hayatında Dota Bile Oynamamışsındır Sadece Lol Oynadığın için LoL'un Dotadan Daha İyisi Olduğunu Düşünüyorsun.2 Oyunda MOBA (Multiplayer Online Batlle Arena) Türünden Oyunlar. Fakat Oynanış Açısından 2'side Farklı. Ancak LoL'ün Kitlesi Dota'ya Göre Daha fazla Noob Oyuncuların Oynayabileceği Türden.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yeter,League Of Legends Ve Dota'yı Karşılaştırmayı Kesin Eminim Sen Hayatında Dota Bile Oynamamışsındır Sadece Lol Oynadığın için LoL'un Dotadan Daha İyisi Olduğunu Düşünüyorsun.2 Oyunda MOBA (Multiplayer Online Batlle Arena) Türünden Oyunlar. Fakat Oynanış Açısından 2'side Farklı. Ancak LoL'ün Kitlesi Dota'ya Göre Daha fazla Noob Oyuncuların Oynayabileceği Türden.
şöyle söyleyeyim dota oynadım ve ilk oyundan berbat olduğunu anladım ve şu noob olayına gelirsek evet o konuda bir şey diyemem mal mal bebeler girip oyunun afedersin ama ağzına ediyorlar ve bundan şikayetçiyim ancak dota'da nedense beni iten bir şey var. [DOUBLEPOST=1405283130,1405283045][/DOUBLEPOST]ve ayrıca kendinin "PRO" olduğunu söylüyorsan fazla konuşma derim "boş tenekeden çok ses çıkar".

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

O Zaman Niye Dota Dünya Şampiyonası Yok? :S [Tamam Dövmeyin]

MahmuTr

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
şöyle söyleyeyim dota oynadım ve ilk oyundan berbat olduğunu anladım ve şu noob olayına gelirsek evet o konuda bir şey diyemem mal mal bebeler girip oyunun afedersin ama ağzına ediyorlar ve bundan şikayetçiyim ancak dota'da nedense beni iten bir şey var. [DOUBLEPOST=1405283130,1405283045][/DOUBLEPOST]ve ayrıca kendinin "PRO" olduğunu söylüyorsan fazla konuşma derim "boş tenekeden çok ses çıkar".
Ben Pro Olduğumu Söylemiyorum İnsanların Zevkine Karışmam Fakat Hiçbir Neden Olmadıkca LOL'ü Dota'dan İyi Göremezsin .