Evet arkadaşlar. Forumda bir grup üzerinden küçük çapalı bir roleplay yapmayı düşünüyorum. Boardgame gibi bir şey olur büyük ihtimalle. Sizce yapayım mı? Kimler katılır mesela?
BEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daha çok demokrasi gibi bir şey olacak. Krallıklar olacak, haritasını hazırlayacağım. Her krallığın kartları olacak, asker sayısı ve yapılabilecek binaları. O anda neler olduğunu, nüfusunu, kralını vs. Oyuncuların 2 hareket, 1 geliştirme/satın alma/asker eğitme hakları olacak. Diyarda yaşanan olayları günlük günlük yazacağım, her turdan sonra haklar yenilenecek vs. Onun gibi olacak.
Yok usta yardım olsun maksat harita bende süper harita yaparım [DOUBLEPOST=1412863835,1412862390][/DOUBLEPOST]Ben halledeceğim her şeyi, sadece rolünü yapacak kişiler lazım.
Haritayı alabilirsin Ama dur bir edit atmam lazım[DOUBLEPOST=1412937706,1412937339][/DOUBLEPOST]Başka ilgilenen yok mu?
Benim konumdan reklam yapmasan? Kendi yöneteceğim forum RP'nin konusu sonuçta bu.
Bilmeyom arayon sandım ^-^ Gel ama baya eğleniyoruz şu andaBenim konumdan reklam yapmasan? Kendi yöneteceğim forum RP'nin konusu sonuçta bu.
Kendiminkini yapacağım dedim ben. Okusaydın :/. Ben Antik seviyorum, zaten yapacağım da antik olacak.Bilmeyom arayon sandım ^-^ Gel ama baya eğleniyoruz şu anda