Forum Sunucusu Hakkında

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi sizlerle bir görüşümü paylaşmak. Biliyorsunuz ki bu forumda sizler tarafından açılan serverleri bulabilmek mümkün fakat istediğimiz çeşitte bir server bulmak uğraştırıcı oluyor bulduğumuz zaman server kısa sürede kapana biliyor vs. Eğer bu forumda oyuncular tarafından yapılan kesinlikle server reklamı değil tavsiye olarak server ip si verilen bir bölüm varsa benimle paylaşınız konuyu kapatacağım. Gelelim konuyu açma sebebime. Bu forumun yetkililerinin bize verdiği imkanları bir düşünün. Bence bu forumun bir serveri olmalı. Parasal konuda ben dahil olmak üzere durumu olan forum üyeleri tarafınca bağış yapılabilir bence. Siz ne düşünüyorsunuz forumun kendi serveri olması konusunda?

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha hızlanmış sanki daha kolay bulunuyor aradıklarım sadece tecrube puan listesine bakamıyorum.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani tecrube puanlarımı arttırmak istiyorum ama nasıl yapabileceğimi bilmiyorum bu arada senin profil fotografin Robin Thicke mi :D

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum'un sunucusu beta kapsamında olarak açıldığında fazla ilgi görmediği ve geliştirme aşamasında olduğu için sunucu bakıma alındı. şu an kesin bir bilgi yok fakat büyük ihtimalle forum'un sunucusu uzun bir süre açılmayacaktır. En azından minecraft oyuncuları ve forum kullanıcıları bilinçlenip akıllanana kadar. Düzgün bir sunucu bulmak içinde forumda bulunan Sunucu Tanıtımları kategorisinde araştırma yaparak kendinize göre ve diğer oyunculara göre kaliteli olan sunucular bulabilirsiniz. Birkaç tane sağlam sunucular bulunmaktadır. Biraz daha araştırmanızı öneriyorum.

Shadow.

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Benim bahsettigim de tam olarak bu adamlar gelip 1 sayfa reklam yapıyor yani o üyenin uzaklaştırma alması sart bence hadi haftada bir yap reklamını bari aynı güne koyuyor sonra ben nasıl bulacagım bana uygun olan serveri.

KroFessionaL

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de herkes FACTİON sunucu açma derdinde... Kimse gidiyim de bir HUB sunucu açıyım veya bir RPG sunucuyu açıyım demiyor... ( İstisnalar kaideye değer.)
Faction sunucu açmak değilde hertürlü sunucuyu açmaya çalışıyorlar fakat birazcık akıllanı kullanmıyorlar. herkes gibi klasik bir sunucu açıyorlar ve oyuncu kitleside genellikle yeni başlayan oyuncular oluyor. şu an herkes bir sunucu açma çabasında bu işleri bırakıp başka işlere yönelmeleri için bizde uğraşıyoruz forum yetkilileri olarak oyuncu kitlesini başka konulara yönlendirmeyi hedefliyoruz.

Benim bahsettigim de tam olarak bu adamlar gelip 1 sayfa reklam yapıyor yani o üyenin uzaklaştırma alması sart bence hadi haftada bir yap reklamını bari aynı güne koyuyor sonra ben nasıl bulacagım bana uygun olan serveri.
Forum kurallarına uymayan sunucu tanıtımlarını gördüğümüzde kullanıcıya uyarı veriyor ve konuyu arşive taşıyoruz. Bu tür kullanıcılar elbet forumdan uzaklaştırılacaktır ve özellikle bu durum facebook sayfasında öne çıkıyor. Minecraftturk facebook sayfasında bağlantıların altına baktığımızda birsürü sunucu tanıtımı illegal olarak yapılan birsürü sunucu tanıtımı görüyoruz bizde elimizden geldiğince bu kişileri forumdan ve bizim ortamlarımızdan yasaklayarak/cezalandırarak uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Sizde bizlere yardımcı olmak istiyorsanız böyle konulara rastladığınızda "Rapor Et" butonunu kullanabilirsiniz.

Hepinize iyi forumlar, iyi oyunlar..