Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Bir Forum Scripti Yazmayı Planlıyorum Programlama Bilgim Kendimce Biraz var (İyi Desem Benden İyilere Saygısızlık olur) Ama Bir Şablon Çıkartamıyorum Bir Tema Yapmak İçin Nerden Başlamalıyım Yardım Edermisiniz
Tasarım konusunda bende biraz sıkıntılıyım ama yavaş yavaş alıştım her nekadar sakat bir tema çıkardıysamda, her neyse bence bootstrap üzerinden git kolonlar ile tasarım oluşturabilirsin. Bootstrap üzerinden gideceksen örnek templatelere bakıp yapılarına bakabilirsin buradan;
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.