Forum Üyeleri Okumanızı Rica Ediyorum!

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba, beni tanıyanlarınız vardır belki içlerinizde bu konuyu açmamın sebebi minecraft haritaları.
Haritalar bölümüne bakanlar zaten farketmişlerdir, genelde hep parkur haritaları açılır veya macera haritaları açılır(macera[adventure] haritalarını yapanlarda hep ilk kez yapıyorlar nedense) ve bu haritaları üzerinde hiç uğraşmazlar.
İşte benim anlatmak istediğimde şu, haritalarınızı yaparken üzerinde biraz daha uğraşsanız haritayı yapmanız 1 hafta ise biraz daha uğraşın 2 haftada bitsin daha iyi bir harita ortaya çıksın.
Belki harita yapanların hepsi Hypixel gibi olamazlar ama şu an yapılan haritalardan daha iyilerinin ortaya çıkacağından kesinlikle eminim.Bu yazımı okuyanlardan istediğim şey biraz daha haritalarınızın üzerinde uğraşmanız.
"Bu arada haritalar bölümüne girin bakın yarısından fazlası ya parkur harita yada uğraşılmamış macera haritası"

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Önemli olan uğraşmak değil, önemli olan sahip olduğun bilgiyi kullanmak bence; çünkü artık her şey güzel yapı değil, bunun redstoneydu command blockydu bir sürü değişik özelliği var. Senaryo su da önemli mesela

UgurcanMKA

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önemli olan uğraşmak değil, önemli olan sahip olduğun bilgiyi kullanmak bence; çünkü artık her şey güzel yapı değil, bunun redstoneydu command blockydu bir sürü değişik özelliği var. Senaryo su da önemli mesela
Haritalar bölümüne iyice baktınmı mesela parkur larda sadece kapı için kullanılıyor genelde redstone

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Haklısın, bir sürü farklı özelliği var; o yüzden araştırmak önemli :)