Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forum Yöneticisi Olsanız Foruma Ne Eklemek İsterdiniz ?
Kaplumbağa Terbiyecisi ünvanını eklerdim. Papağan Eğitmeni gibi.
Ama sadece emojiyi kullanarak değil hakkında en iyi raporu çıkararak da olabilir.
Bir yarışma falan? @AdexTR
Mobilde ana ekrana bir yere tıklandığında çıkan kocaman reklamı, ve o reklamın üstünden de pırt diye aşağı düşen google reklamlarını kaldırırdım. Sinir hastası oldum.
MMORPG Ve Roleplay olan alanları ayırır, towny sunucu açanlara ödül verirdim. Üstüne de arkaplana minecraft teması ekleyip forumun adını eski isimine çevirir Sponsorlukları değiştirir güzel bir forum için eski hesapları da nostalji olsun diye banlanan hesapların banlarına af çıkarırdım. Rejim yani. :kk
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.